HIT DANA: Iznajmite muža za 500 dinara po satu!

U ponudi agencije "Iznajmi muža" "frend za izlaske", "muž kuvar", "muž majstor", "sveznalica", "parti domaćin", "šoping frend", kao i "muž pecaroš". Agencija nudi usluge sitnih popravki, spremanja večere, društva tokom šopinga, ali i ugodnog piknika

  • 1

U Beogradu možete iznajmiti stan, lokal, auto... Ali, kolika je verovatnoća da možete iznajmiti osobu, tačnije muža?

Telegraf.rs vam otkriva kako i na koji način dame mogu dobiti pomoć u kući ili savršenu večeru, i sve to uz pomoć novobeogradske agencije "Iznajmi muža".

Kako saznajemo od vlasnika i osnivača agencije Nenada Pramenkovića, čitava ideja je pre dva meseca osmišljena kao probna.

- Hteli smo da privučemo pažnju, ali ipak smo krenuli ozbiljno u taj projekat. Kada smo otišli da registrujemo agenciju, za nepunih petnaest minuta postali smo atrakcija među službenicama, kako zbog naziva, tako i zbog same delatnosti - ističe Pramenković.

On dodaje da nemaju puno zaposlenih, ali da poziva ima dosta. U ponudi su im "frend za izlaske", "muž kuvar", "muž majstor", "sveznalica", "parti domaćin", "šoping frend", kao i "muž pecaroš". Kao jedan od najboljih pokazao se "muž kuvar", koji se u skorije vreme oprobao u pripremanju turske kuhinje.

- Posao muža kuvara je da pripremi hranu po želji klijentkinje u njenom stanu. Ovaj put klijentkinja nam je tražila tursku kuhinju, što nije tako neobično, s obzirom na popularnost turskih serija. Klijent nabavlja sve namirnice, naše je da pripremimo hranu za najmanje dva sata - objašnjava Pramenković.

U opisu zaposlenih na sajtu agencije istaknuto je kako su agenti "odani i nasmejani, kao i da se uvek slažu s vama u svemu", tako da zaključak njihovog opisa može slobodno da bude fraza koju svaka žena voli da čuje, a to je: "Da, draga". 

Najmlađi "muž“ ove agencije je David Pramenković, sin osnivača, koji je ujedno "frend za izlaske", ali i "šoping frend". Svoj posao smatra najzanimljivijim, ali i najtežim.

- Moj posao je takav da devojkama pomognem u šopingu ili u izboru mesta gde bi izašle. Prilikom šopinga nosim kese, učestvujem u odabiru garderobe, ali i obavezno prokomentarišem kako im šta stoji - objašnjava najmlađi zaposleni.

- Devojke su jako komplikovane kada je šoping u pitanju, zato je moj posao najteži - dodaje Pramenković šaljivo.

Cene iznajmljivanja muževa su regulisane po satu. Najniža je 500 din po satu, a prema rečima vlasnika agencije, najtraženiji su "muž kuvar", "šoping frend", kao i "frend za izlaske". "Muž kuvar" košta 700 dinara po satu, a "renta muž majstor" 1.000 dinara za 60 minuta.

U planu su i "muž transporter" koji će klijentkinje voziti na odrednice koje one žele, kao i realizacija kampa koji će biti glavna odrednica "muža pecaroša", koji je ujedno i najskuplji i koji se iznajmljuje za 4.000 po danu - objašnjava David Pramenković, "frend za izlaske".

- "Muž pecaroš" je najskuplji, ali s razlogom. Uz njega dobijate celodnevni piknik na reci s čak tri obroka koja vam, naravno, on priprema. Uz cenu ide i njegovo društvo, kao i mogućnost da vas nauči da pecate. Od vas zavisi koga ćete povesti, drugaricu, kolegu... Dobar provod u prirodi je zagarantovan – poručuje Pramenković junior.

Osnivač agencije Nenad Pramenković objašnjava da je agencija još uvek u probnom periodu i da im je cilj da se agencijske usluge pročuju, kao i da steknu poverenje budućih klijenata.

- Ne može da bude sigurnije da pozovete majstora iz oglasa za kojeg ne znate ko je, nego da zatražite usluge "muža majstora" agencije koja je registrovana i koja ima svoje sedište - uverava Pramenković.

Da li je sigurnije to još ne znamo, a kako se naša ekipa provela s "mužem pecarošom" čitaćete upravo na Telegrafu.rs...

(Isidora Danić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZORAN

    22. mart 2012 | 19:09

    JA BI RADIO KAO IZNAJMLJENI MUZ POMOZITE MI GDE DA SE JAVIM 062 655 128

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA