OTAC PREBIJENE BEBE: Sina sam čekao 45 godina, nisam primetio da ga moja supruga ugnjetava

- Ne mogu da mi ga uzmu protiv moje volje. Čekao sam ga 45 godina! U kući sam stvorio sve uslove za njega. Zaista nikad nisam primetio da moja supruga nepažljivo postupa s njim - kaže Zoran Bojović, otac pretučene bebe

  • 19

Jagodinska policija podnela je krivičnu prijavu protiv J. B. (17) zbog sumnje da je šestomesečnom sinu Đ. B. nanela teške povrede! Prema mišljenju Centra za socijalni rad, ona te povrede, međutim nije nanela s namerom, jer, kao osoba ograničenih mentalnih sposobnosti, nije umela da se adekvatno stara o bebi.

Njen suprug Zoran Bojović (45) rekao je da je ona, pošto je otpuštena iz jagodinske Opšte bolnice, "u veoma teškom psihičkom stanju i pod stresom“.

Šestomesečnoj bebi su lekari konstatovali prelom ključne kosti i podlaktice i brojne hematome po telu, a specijalna komisija utvrdila je i da je leva noga kraća od desne zbog povreda, koje su joj nanete. Otac je dečaka, podsećamo, uočivši modricu ispod oka mališana, doneo u bolnicu 31. oktobra u večernjim satima. Lekari su konstatovali višestruki prelom desne nadlaktice, prelom ključne kosti i nekoliko hematoma po telu. S obzirom na to da je pre dva meseca beba imala i prelom butne kosti, posumnjali su na zlostavljanje i slučaj prijavili policiji.

- Posle višednevne istrage, usledila je krivična prijava protiv majke. I otac i majka podvrgnuti su psihijatrijskim ispitivanjima, kojima je utvrđeno da majka nije sposobna da se samostalno stara o detetu - navode u istrazi.

Dečak će, po odluci Centra za socijalni rad, privremeno biti poveren hraniteljskoj porodici, uz mogućnost da otac kasnije obezbedi profesionalnu negovateljicu, koja bi se o njemu starala u roditeljskoj kući. Zoran, međutim kaže da će se svim silama boriti da mu sin ne bude trajno oduzet.

- Ne mogu da mi ga uzmu protiv moje volje. Čekao sam ga 45 godina! U kući sam stvorio sve uslove za njega. Zaista nikad nisam primetio da moja supruga nepažljivo postupa s njim - kaže Zoran.

(Telegraf.rs / Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Luna

    5. novembar 2014 | 22:45

    A šta si pravio dete mentalno bolesnoj devojčici?

  • M.M.

    5. novembar 2014 | 22:51

    Pravi roditelj primeti kada detetu počinju grčevi, a on ne primećuje polomljenu nogicu, tj ne pita se kako je detetu slomljena nogica, pa višestruki prelomi rukice, pa ključna kost, hematomi... Njemu je to normalno, ne liči mu na nasilje? I njega treba dobro pregledati, zbog deteta. Ženi se 30 god mlađom maloletnicom... Užas!!!

  • Dani

    5. novembar 2014 | 23:37

    Oko ove price se pise danima ...sad kolko njemu ima stvarno godina 45 47 ili 57???Neznam kako normalan muskarac moze biti sa jednom zajedno koja ima 17 godina znaci zatrudnela 16 a jos nije mentalno kako treba???mislim sad netreba da se pravi da nije znao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA