SKANDAL NA RTS: Memedović izvadio penis pred "Slagalicu"! (VIDEO)

Obilazeći planinu Vlašić dok je snimao svoju emisiju, Jovan Memedović govorio je i o donjem vešu specifičnom za ovo podneblje - nakurnjaku, koji je na kraju emisije i probao

Jovan Memedović Printskrin: Youtube / ZabavaTV

Čuveni reporter RTS-a Jovan Memedović svoje gledaoce do sada je upoznao s mnogim krajevima Srbije, uvek se trudeći da ih upozna i sa specifičnostima kraja u kome snima emisiju.

U jednoj od emisija "Sasvim prirpdno", koja se nedavno reprizirala, Memedović je obišao i planinu Vlašić, upoznavši nas s ljudima i zanatlijama ovog kraja. Posebnu pažnju čuveni reporter pokponio je jednom odevnom predmetu, donjem vešu, koji se pravi isključivo na ovoj planini - nakurnjaku.

Nakurnjak, koji je od čiste vune, pletu isključivo muškarci, a sastoji se iz dva dela - prednjeg i zadnjeg i neopodno je vezati ih još nekim učkurom. Namenjeni su čuvanju muških reproduktivnih organa, a nosili su ga pastiri, a kasnije planinari. Kao najmlađi u društvu u kome se našao, Memedović nije imao kud - morao je da proba ovu vrstu donjeg veša.

Podsetimo, emisija "Sasvim prirodno", emituje se nedljom, u 18.27 časova, neposredno pred "Slagalicu", koju prate i mala deca. 

Pogledajte video (sporni deo počinje na 22:23):

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Humanoid

    6. novembar 2014 | 13:18

    U odnosu na Afričku šljivu s kojom nas svaki dan bombarduju (da ne pominjemo ostale preparate) , nakurnjak je mila majka ! Sta kažete , mala deca prate slagalicu ? Ajte molim vas ..... :-)

  • MikiGrobar

    6. novembar 2014 | 13:18

    Ne vidim sta je ovde skandalozno

  • CoC

    6. novembar 2014 | 13:11

    Memedovic je kralj.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA