UBIO JE SELFI: Htela dobru fotku, pala sa 15 metara i poginula! (FOTO)

Hitna pomoć uspela je na licu mesta da reanimira Silviju Rejčel (23), studentkinju iz Poljske, koja je u kritičnom stanju potom odvezena u bolnicu. Na žalost, devojka je preminula od zadobijenih povreda. Nesreća se dogodila u Sevilji

  • 6

Silvija Rejčel (23), studentkinja iz Poljske, poginula je u padu sa mosta dok je pravila selfi. Na slavnom mostu Puente de Trijana u Sevilji nameštala se uz ogradu kako bi snimila što bolji selfi, pritom se okliznula i pala s visine od 15 metara.

Španska policija je objavila kako je Silvija Rejčel bila na ogradi mosta u gluvo doba noći, a prilikom pada udarila je u betonsko postolje jednog od nosećih stubova.

Ona je studirala na medicinskom fakultetu na jugu Poljske i učila je španski, jer joj je u planu bilo da se preseli na jug Evrope nakon završetka studija.

- Sama je naučila španski i nadala se kako će tamo pronaći posao - kaže Silvijina majka, Bernardeta.

- Bila je prekrasna, nasmejana devojka pred kojom je bio celi život - žali neutešna majka.

Hitna pomoć uspela je na licu mesta da reanimira Silviju koja je u kritičnom stanju potom odvezena u bolnicu. Nažalost, devojka je ubrzo podlegla povredama, a njen otac je otputovao u Španiju kako bi preuzeo njeno telo.

Puenta de Triana popularno je turističko mesto u Sevilji. Most je izgrađen sredinom 19. veka i okružen je brojnim barovima, restoranima i noćnim klubovima.

(Telegraf.rs /Izvor: nypost.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA