SKIDAJ GAĆE, JE*EM TI MATER: "Doktor" seksualno zlostavlja i tuče dečaka pred roditeljima (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

- Želiš li biti sveštenik? Nemoj tatu gledati! Ako ne gledaš kako se seksaju, nisi normalan - govorio je dečaku samozvani doktor Ante Pavlović. Roditelji i dva muškarca su samo slušali

  • 91

Samozvani doktor Ante Pavlović, koji sebe predstavlja kao doktora kiropraktike, na Jutjubu je objavio video na kome pred roditeljima zlostavlja dečaka.

Kako navodi Pavlović na Jutjubu, tri muškarca i žena došli su zbog dečaka koji, kako tvrde, pravi probleme i u školi i kod kuće. "Roditelji su se rastavili, pa mali koristi "gužvu"...Ali, inteligentan je, no, kod mene nije mogao "proći" sa svojim forama...", navodi Pavlović. Na početku "seanse", koja se nalazi na posebnom video snimku, Pavlović govori dečaku kako nije normalan ako ne gleda porno filmove.

- Želiš li biti sveštenik? Nemoj tatu gledati! Ako ne gledaš kako se seksaju, nisi normalan - govori dečaku. Roditelji i dva muškarca su samo slušali, ne reaguju.

- Ajde mali, da vidim je l' ti imaš penis, aj skini da vidim - nastavlja "doktor" Pavlović.

Na snimku se vidi kako roditelji dečaka slušaju Pavlovićevo izlaganje, dok dečak stoji na vratima. U jednom trenutku Pavlović priča kako dečaci otkrivaju penis već sa 7 godina. "Ako tvoj mali ne masturbira, onda nije s njim nešto u redu", kaže Pavlović ocu dečaka, a zatim se obraća dečaku: "Ajde mali, da vidim jel ti imaš penis, aj skini da vidim", govori Pavlović na što se otac dečaka nasmeje.

- Ajde, ajde, skini gaće da vidimo. Jesi li ti obrezan? Skini pa ću ti reći - govori Pavlović dečaku. Dečak mu odgovara da neće. "Zašto nećeš, pa ne sme se meni reći neću, jesi ti siguran da nećeš", govori Pavlović i približava se dečaku koji uplašeno stoji na vratima.

Skidaj gaće je*em ti mater. Ako ti ja kažem skini gaće, skidaj gaće je*em ti mater - govori dečaku i počinje da mu skida gaće i da ga dovlači u prostoriju. "Tata, tata", zapomaže dečak, dok ga Pavlović psuje i govori mu da skida gaće. Zatim ga baca na pod. Otac dečaka želeo je da reaguje na Pavlovićevo zlostavljanje, ali majka ga smiruje. Pavlović dečaka na kraju i udara dok ovaj užasnuto vrišti i beži prema ocu. Majka sedi i dalje, a otac sa dečakom izlazi van.

- Idite svi, ako ne želite slušati - govori Pavlović majci i preostaloj dvojici muškaraca koji su ostali, na što mu majka odgovara da će se dečak i njegov otac vratiti nakon što porazgovaraju. "Sigurno hoće", dodaje ona.

Pavlović nastavlja da se dere - Ako nećete, što ste došli - dok se u pozadini čuje kako dečak plače.

- Ako ja kao doktor želim da vidim ima li mali problema sa penisom vi to meni trebate dozvoliti: Razumete? - objašnjava svoj ludački postupak. "Ja ću se sad skinuti pokazati vam svoj penis, evo...", poslednje je što se čuje na ovom užasnom snimku.

Na idućem snimku, koju je nastavak ovog, nakon što je pokazao penis ljudima, kako kaže u opisu videa, Pavlović objašnjava kako je samo hteo da pomogne "malom".

(Telegraf.rs / izvor: Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kuče

    10. novembar 2014 | 15:22

    Pa to su vam hrvatski doktori za takav narod i netreba bolji doktor

  • jelena

    10. novembar 2014 | 14:05

    Ovu gospodju majku bih poslala u zatvor! Dete bezi kao zivotinja kada oseti da je životno ugrožena! Klinac je izbezumljen! A ovo troje i gospodin doktor su za posmatranje!

  • dora

    10. novembar 2014 | 15:28

    Boze sacuvaj ovo dete od ovih ludaka Nezna se ko je gori doktor ili roditelji !!! Ove treba sve pozatvarat u ludnicu za to su vec spremni !!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA