PUCNJAVA U ZAGREBU: Uhapšen čovek koji se zatvorio u stan sa ženom i decom i pretio da će sve dići u vazduh!

Hrvatska policija je jutros pokucala na vrata T.K. (45) koji je zbog toga izvadio pištolj i počeo da puca po stanu, dok su sa njim bili žena i najmlađe dete

  • 3

U okolini zagrebačkog Cvetnog trga, došlo je do pucnjave prilikom pružanja policijske asistencije u jednom od tamošnjih stanova. Do incidenta je došlo, kao se navodi, zbog sudskog rešenja o iseljenju.

Hrvatska policija je jutros pokucala na vrata T.K. (45) koji ih je dočekao naoružan. Čim su pokucali, on je izvadio pištolj i počeo da puca po stanu. Sa njim su bili žena i najmlađe dete, pa se on nakon toga zabarikadirao i odbio da izađe napolje, uz  pretnju da će da raznese sve u vazduh. On se oko 12h ipak predao policiji.

Ovaj sredovečni muškarac navodno ima porezni dug od 100.000 evra, zbog čega službe već dva meseca pokušavaju da ga izbace iz stana. Kako komšije i svedoci tvrde, ona već dugo odbija da napusti svoj dom.

Inače, radi se o nezaposlenom advokatu čija je supruga takođe bez posla, sa kojom ima dvoje maloletne dece.

Pucnji koji su se navodno čuli bili su iz pištolja za koji ima dozvolu za posedovanje, kako tvrde poznanici. Na lice mesta došle su služba Hitne pomoći, specijalci i policija.

Pripadnici interventne policije došli su u neprobojnim prslucima, opremljeni štitovima i kalašnjikovima, kao i ovnom za razvaljivanje vrata. Niko nije povređen tokom ovog incidenta.

(Telegraf.rs/ Izvor: jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • TwoHeadEagle

    10. novembar 2014 | 13:14

    Rvati pukli tootalno.Pa zar su se za to borili?De je rvatska lisnica u rvatskom dzepu?

  • Ha

    10. novembar 2014 | 13:21

    Ma rešili su ga već uhapšen je vidi koji su to specijalci!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA