Alviroviću 40.000 dinara kazne zbog sudara s tramvajem!

Iako je negirao da je izazvao udes, uviđajem je utvrđena Alvirovićeva odgovornost. On je svojim džipom nepropisno skretao polukružno desno i sudario se s tramvajem

  • 15

Mirko Alvirović (67), urednik popularne emisije SAT, odgovaraće prekršajno zbog izazivanja udesa, kad se džipom sudario s tramvajem na Novom Beogradu.

On se tereti za nepoštovanje prvenstva prlaza, saznaje Informer. Za ovaj prekršaj zakonom je predviđena novčana kazna od 10.000 do 40.000 dinara i pet kaznenih poena.

Iako je Alvirović negirao da je izazvao udes, uviđajem je nesumnjivo utvrđena njegova odgovornost, piše ovaj dnevni list. Autor emisije koja se bavi bezbednošću u saobraćaju džipom je nepropisno skretao polukružno desno i sudario se s tramvajem.

Srećom, povređenih nije bilo, ali je pričinjena veća materijalna šteta na automobilu. U trenutku sudara oba vozača su imala zeleno svetlo i Alvirović je pokušao da pređe preko šina, međutim u takvim situacijama tramvaj ima prednost. 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mi-6

    13. novembar 2014 | 13:45

    Ako je moralan čovek bolje da ne vodi više emisiju SAT...

  • wladimir

    13. novembar 2014 | 14:43

    Polukruzno desno bi moglo u Engleskoj, a kod nas jedino moze polukruzno levo...

  • Dragan

    13. novembar 2014 | 14:10

    Zasto napadate coveka?Samo je hteo prakticno da pokaze kakve su posledice kad se ne postuju propisi.Ja mu verujem

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA