MLADIĆ KOJI JE ŠUTIRAO STARCA: Toliko je smrdeo da su se putnici žalili, pa sam morao da ga izbacim! (VIDEO)

- Na zahtev jedne trudnice i još jedne žene iz tramvaja izbacio sam ga napolje, ali je on počeo da me psuje i onda se dogodilo sve ono što se vidi na snimku - objasnio je Stefan Đikanović na saslušanju

Stefan Đikanović, koji je juče uhapšen jer je brutalno tukao starca na ulazu u tramvaj na liniji broj 2, izjavio je na saslušanju da je na snimku prikazan samo deo onoga što se odista dešavalo, kao i da je starac toliko smrdeo da su se putnici žalili, te je on morao da ga izbaci.

- Na zahtev jedne trudnice i još jedne žene iz tramvaja izbacio sam ga napolje, ali je on počeo da me psuje i onda se dogodilo sve ono što se vidi na snimku. Starac je toliko smrdeo da su se putnici žalili, te sam morao da ga izbacim napolje - objasnio je Đikanović na saslušanju, a prema navodima izvora Telegrafa iz istrage. 

Na kraju se starac prema navodima Đikanovića vratio u tramvaj.

Podsetimo, Đikanović je uhapšen nakon što su mediji objavili video snimak na kome se vidi kako brutalno šitira starijeg čoveka na ulazu u tramvaj na liniji 2 u ulici Cara Dušana na Dorćolu i određeno mu je zadržavanje od 48 sati. On je udaljen s posla i protiv njega će biti podneta krivična prijava.

Prema saznanjima Telegrafa, sudija za prethodni postupak Prvog osnovnog suda odredio je Stefanu Đikanoviću pritvor do 30 dana zbog opasnosti da bi boravkom na slobodi mogao da utiče na svedoke. 

Kako Telegraf saznaje Đikanović je na saslušanju rekao i da se kaje kao i da žali zbog svega što se dogodilo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stari otporaš

    13. novembar 2014 | 17:42

    Pravda za Đikanovića !

  • Mimi

    13. novembar 2014 | 20:07

    Da li je realno da neko opravdava ovo? Ne mozes tuci nekoga jer smrdi niti braniti nekome da koristi gradski prevoz. Ovo je toliko odvratno da nemam reci.....

  • kg91

    13. novembar 2014 | 21:27

    Posto znam da ovo sigurno citas, zanima me samo, kako to da ti das sebi za slobodu da prebijas coveka koji po mojoj proceni ima pa reklo bi se 80-ak godina? Niko nema pravo nikoga da izbaci iz javnog prevoza, a ponajmanje maloumnici kao ti! "Trudnica i zena" koje su se zalile, takodje nemaju prava da naredjuju ko ce uci, a ko izaci iz tramvaja! Tako da, samo se pomoli Bogu da to nije bio neko ko bi mogao da ti uzvrati(mada takve ne bi ni smeo izbaciti) jer ne bi se pricalo o tome kako si ti prebio nemocnog starca, nego kako je tebi neko polomio ruke i noge! Hvala, pozdrav!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA