SVINJA UBILA I POJELA BEBU: Roditelji su čuli vrisak iz dvorišta, a kad su izašli ugledali su prizor iz pakla!

Meštani jednog sela u Kini su ubili svinju i rasekli joj stomak, a iz njega su izvadili delove lobanje i kosu, čime su dokazali lokalnim vlastima da je svinja ubica bespomoćnog dečaka

  • 24

Horor! Strašna tragedija dogodila se u Kini, kada je svinja pojela dvogodišnjeg dečaka Vei Caoa. Mališan se igrao u dvorištu kuće i dopuzao je do svinjca. Roditelji mališana su u tom trenutku bili u kući.

Životinja je ubila i sažvakala delove tela ovog nesrećnog deteta, a pošto se radi o krmači sa tek rođenim prasićima, smatra se da se incident desio zbog prirode ponašanja životinja kada štite svoje mladunce. Na žalost, ovog puta je majčinski instikt prouzrokovao krvave posledice.

Meštani su ubili svinju i rasekli joj stomak, a iz njega su izvadili delove lobanje i kosu, čime su dokazali lokalnim vlastima da je svinja ubica bespomoćnog dečaka.

(Telegraf.rs/ Izvor: dailymail.co.uk)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ds

    13. novembar 2014 | 17:25

    HOROR !!!!

  • anela

    13. novembar 2014 | 23:45

    Sonja je...ti svinja mater imas li ti djecu sta da se tebi ili nekom tvom ovako nesto desilo jel bi opet pisala ovakav komentar!? koliko sam se zgrozila na tekst koji sam procitala toliko i sam se zgrozila i na komentar.Ma fuj,nedo Bog nikom

  • Stefke

    13. novembar 2014 | 21:24

    Bolje da su roditelji pustili dete da se igra na auto-putu. Slepci ostavili dvogodisnje dete u dvoristu, a oni otisli u kucu. Bravo za debile.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA