LEKARI POTVRDILI: Zlostavljana devojčica (3) iz Žitorađe je silovana!

Tužilaštvo je naložilo da se izvrši psihijatrijsko veštačenje I. N. (35), oca devojčice koji je glavni osumnjičeni za obljubu deteta i koji se trenutno nalazi u pritvoru

  • 6

Trogodišnja devojčica iz Žitorađe, koju je pre nekoliko dana navodno otac silovao, prema nalazima lekara izgubila je nevinost, a obljuba se odista dogodila.

Kako saznajemo, tužilaštvo je naložilo da se izvrši psihijatrijsko veštačenje I. N. (35), oca devojče koji je glavni osumnjičeni za obljubu deteta i koji se trenutno nalazi u pritvoru.

- Ne može tačno da se utvrdi vreme kada joj je povređeno devičanstvo, jer se vreme u koje je prijavljeno silovanje ne poklapa sa datumom devojčicinog boravka kod oca, ali je sasvim sigurno da je obljubljena - rekao je izvor blizak istrazi.

Devojčicina majka D. N. je nakon pregleda lekara prijavila da je njen suprug I. N. od kog se trenutno razvodi, obljubio njenu ćerku, nakon čega je on uhapšen i određen mu je pritvor, a u zatvoru se brani ćutanjem.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • miki

    13. novembar 2014 | 20:36

    Milica Potpuno podrzavam vas komentar sto posto namestaljka.Molim kada ste blizu i poznajete tu zenu idite u sud i prijavite sumnju na devochicinom majkom da ne izpasta covek neduzan u zatvoru pozz

  • Milica

    13. novembar 2014 | 19:57

    Ona je iz jednog sela pored Zitoradja,radi u drzavnoj firmi i nije psihicki zdrava svi u selu verujemo da je ona sama to sve uradila da bi napakostila muzu,jer je po selu pricala da ce da ga unisti i da nikada nece videti decu!!! Ne osudjujte coveke dok se ne dokaze

  • Mc Tavish

    13. novembar 2014 | 20:00

    Kada ce majka i njen momak da budu saslusani? Mnogo nejasnoca oko ovog slucaja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA