KRAJ DRAME U NEMANJINOJ: Uhapšen muškarac koji je pištoljem mahao ispred Vlade! (FOTO)

U trenutku mirne predaje Nebojša R. (48) bacio je pištolj prema policajcu, ali je oružje palo na zemlju i nije opalilo. Iako nije ispalio nijedan metak, on je nekontrolisano mahao pištoljem uperenim u zgradu Vlade Srbije

  • 31

Nebojša R. (48), vojni penzioner, koji je mahao pištoljem ispred zgrade Vlade republike Srbije na raskrsnici Nemanjina i Kneza Miloša, predao se u 10.45 minuta, nakon što ga je žena pozvala telefonom.

U trenutku mirne predaje bacio je pištolj prema policajcu, ali je oružje palo na zemlju i nije opalilo. Iako nije ispalio nijedan metak, on je nekontrolisano mahao pištoljem uperenim u zgradu Vlade Srbije.

Inače, pregovori s njim odmah su počeli, a u tom trenutku za saobraćaj su bile blokirane Nemanjina i Ulica kneza Miloša u kojima su bile raspoređene jake policijske snage, ali i Protivteroristička jedinica (PTJ), opremljena pancirima, šlemovima i dugim cevima. Na lice mesta odmah su došla i jedna kola Hitne pomoći.

Nebojša koji je pretio navodno je tražio milion dinara koliko mu je država za nešto dužna. Bio je na ratištima, navodno je dva puta ranjavan. Navodno je revoltiran odnosom države prema njemu. Kaze da je izbačen iz privremenog smeštaja.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dipl ing. Nikola

    14. novembar 2014 | 12:35

    Ja imam 34 god staža, 58 godina života, nemam stan, kada bih tražio stan strpali bi me u "Lazu L". Zašto oficiri moraju da dobiju stan, a civili ne??

  • ¥

    14. novembar 2014 | 11:36

    Pa to je verovatno istina!Ova drzava samo uzima,a ne bi nista da da narodu!

  • RS

    14. novembar 2014 | 10:56

    bolje da je uzeo zolju i upreo u zgradu vlade, pametnije bi mu bilo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA