Pretučen Ilija Vujačić, dekan FPN-a!

Dva nepoznata napadača, nasrnula su na profesora Vujačića palicama i naneli mu lakše telesne povrede, nakon čega su pobegli automobilom

  • 3

Ilija Vujačić, dekan Fakulteta političkih nauka napadnut je u subotu u blizini svoje zgrade u Beogradu.

Kako se saznaje dva nepoznata napadača, nasrnula su na profesora Vujačića palicama i naneli mu lakše telesne povrede, nakon čega su pobegli automobilom. Prema informacijama "Blica", ovo je ralizacija pretnji od pre dva meseca o kojima je dekan tada obavestio Naučno-nastavno veće Fakulteta.

Ovim povodom sutra će na FPN- u biti održana sednica Saveta fakulteta na kojoj će se Savet izjasniti o ovom incidentu i o tome podrobnije izvestiti javnost.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slobo

    17. novembar 2014 | 17:43

    Da li tebamo mi gradjani da osudimo Ili odobrimo ovaj u svakom slucaju nasilnicki cin?U Srbiji vlada anarhija barabe lopovi kriju se iza svojih funkcija Ili u drzavnim strukturama .Ucenjuju, varaju, truguju sa velikima ,reketiraju...Sta treba da se desi u ovoj drzavi da se pojedinci uzmu u pamet.Veliki nam je haos u drzavi.Ovaj komentar nije politicke konotacije vec upzorenje da smo dosli do dna svih segmenata drustva.

  • Vladimir

    17. novembar 2014 | 22:18

    Da li je sa ili bez razloga? Da li su studenti koje je ostetio ili politicki prijatelji koji nisu bas prijatelji...ili nesto trece?

  • Istiom merom

    18. novembar 2014 | 15:11

    Pa nam vi ukidajte ispitne rokove i povecavajte troskove skolarine ovoga ce biti sve vise i vise pa vi gledajte profesori na sta ste nas naterali.I vi ste poceli kao politicka mafija da se ponasate.E pa draga gospodo profesori sa mafijom mafijaski isto merom i istim oruzjem protiv ugnjetavaca.Pa ko vise izdrzi ili ce ova ludnica da stane pa ce te malo vise sluha i razumevanja da imate za svoje studente!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA