Internet perverznjaci: Oni su matori i oženjeni, a lajkuju klinke koje ćerke mogu da im budu! (FOTO)

- "Uf, kako bih te posedovao", "Ja bih u tebe ušao", "Ala bih te, ala, na*uzio mala", "Da te cokim, pa da mi jezik istrune" "Op, op, znači mnjau" - samo su neki od komentara na Fejsbuk stranici "Dnevna doza internet perverznjaka"

  • 72

Na društvenoj mreži Fejsbuk oformljena je grupa "Dnevna doza internet perverznjaka", na kojoj su okačeni neki od najlascivnijih komantara koji pretežno stariji muškarci upućuju atraktivnim mlađim devojkama.

Iako većina njih uopšte ne krije svoje slike i lične podatke, to ih ne sprečava da na najprimitivniji način komentarišu fizički izgled devojaka i da pokušaju da s njima stupe u kontakt.

- "Uf, kako bih te posedovao", "Ja bih u tebe ušao", "Ala bih te, ala, na*uzio mala", "Da te cokim, pa da mi jezik istrune", "Op, op, znači mnjau" - glase samo neki od komentara na ovoj stranici.

Kreatori ove stranice napominju da je njena svrha zabava i humor i ističu da ne žele da izazovu probleme osobama koje su svojim postovima iskomromitovali.

-  Cilj ove grupe je jedino zabava, da se malo smejemo i ništa više od toga. Ne odobravamo da nalazite žene, decu, porodicu ovih "perverznjaka" i šaljete im njihove komentare. Zaista ne želimo da ulazimo u tako nešto i pravimo ljudima probleme. Sami su ih sebi napravili takvim ponašanjem, ali ne zelimo da snosimo krivicu za tako nesto - piše u objašnjenju kreatora ove bizarne stranice.

Zanimljivo je da su pratioci "Dnevne doze perverznjaka" primetili da najveći procenat onih koji šalju "bezobrazne" komentare predstavljaju u stvari oženjeni ili zauzeti muškarci, a veliki broj ima i decu čije se fotografije nalaze na njihovim privatnim profilima.

Pitanje je i kakve sve devojke postavljaju slike, jer ima polugolih, u donjem vešu, u izazovnim pozama. Da li one ovakvim slikama direktno podstiču i privlače ovakve muškarce da im šalju vulgarne komentare i znaju li njihovi roditelji za to?

Podsetimo, u aprilu ove godine je napravljena stranica "Najveće drolje osnovnih i srednjih škola" koja je za nekoliko dana postala pravi hit u regionu. Veliki broj ljudi osudio je upravo devojke smatrajući ih krivcima zbog ovakvih stranica, a ne idejnog tvorca Fejsbuk strane, inače tinejdžera.

Ta stranica je, ipak, nakon velikog broja prijava, sklonjena s ove društvene mreže.

Ukoliko želite da pogledate Fejsbuk stranicu "Dnevna doza internet perverznjaka", to možete uraditi klikom ovde!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Александар Џунић

    19. novembar 2014 | 12:44

    Полако са осудом мушкараца, чија је примарна функција да оплођију све што (демократски) сматра да је за парење. Према томе, ако те цица-маце развлаче своје органеле по интернету, здрав мушкарац има право да адекватно реагује. За напаствовање - штројење! За лајковање габора - велики минус!

  • nevena

    19. novembar 2014 | 12:11

    I oni su bolesni ali i one sa tim slikama, posle im je đavo kriv.

  • Serdjo

    19. novembar 2014 | 12:39

    U čemu je ovde problematika!? Kad se klinke ne bi oblačile tako provokativno i te fotografije publicovale baš sa tom namerom da dobiju takve komentare i lajkove, onda ovih razvratnika, kako ste ih nazvali ne bi ni bilo. Treći Njutnov zakon, Zakon akcije i reakcije! Ne bih vas više zadržavao!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA