Prošli mesec pokušao da je otme, ovaj je upucao!

Zoran S. (49), penzionisani policajac koji je pucao u svoju bivšu devojku, pre samo mesec dana pokušao je da je otme, ali je to video muškarac, mušterija kafića u kome je nesrećna devojka radila, pobio se s njim i spasao je

  • 2

Penzionisani policajac Zoran S. (49) koji je u Selu Lipe upucao bivšu devojku Aleksandru L. (28), a zatim i sebe, nesrećnu devojku je pokušao da otme pre mesec i po dana.

Kako piše "Alo", Zoran je po rečima njenog brata Dragana, ugurao Aleksandru u auto ispred kafića u kom radi, ali je to video muškarac, mušterija kafića, pobio se s njim i spasao je. O tome je obaveštena policija koje je izašla na lice mesta. Ovoga puta nikog nije bilo niko da spase nesrećnu devojku.

- Ispratila sam unuka u školu, jer je Sanja došla kasno, radi u kafiću. Nisam zaključala još vrata, čujem da je neko ušao. Izađem u hodnik, vidim njega. Rekla sam mu da sačeka dok se obučem, a on me odgurnuo i ušao u sobu u kojoj je bila Sanja i zatvorio vrata za sobom - kroz suze priča Aleksandrina majka Milica.

Usledili su pucnji, a kada je Milica ušla u sobu, oboje su već ležali u lokvama krvi. Kolima Hitne pomoći prevezeni su u Urgentni centar Kliničkog centra Srbije u Beogradu, ali je Zoran podlegao povredama, a za Aleksandrin život se lekari još uvek bore.

Dvoje Aleksandrine dece iz prethodnih veza, srećom, nisu bili kući. Nezvanično se saznaje da je pištolj koji je Zoran upotrebio uzeo od sina koji je takođe policajac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Da. .... da

    19. novembar 2014 | 07:04

    Sta ce joj neko 21 godinu srariji....otac moze da joj bude. ....

  • Dule

    19. novembar 2014 | 10:28

    E to je kod nas moderno.Ocemo u EU mora se integrisemo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA