Milan Beko izrešetan zbog "prvog miliona"?

- Sve ukazuje na to da je Beko upucan zbog duga starog bezmalo dvadeset godina. Reč je o poslovima koje je devedesetih godina sklopio sa s jednim svojim zemljakom, od kog je pozajmio veliki novac - kaže izvor blizak istrazi

  • 36

Policija je u toku istrage pokušaja ubistva biznismena Milana Beka prikupila više naznaka i posrednih dokaza da su u pokušaj atentata umešani Bekovi partneri iz vremena kad je tajkun zaradio "prvi milion".

Kako piše "Informer", u istrazi je utvrđeno da je Beko izbegavao da razgovara sa svojim bivšim prtnerima godinama tvrdeći da im ništa ne duguje.

- Sve ukazuje na to da je Beko upucan zbog duga starog bezmalo dvadeset godina. Reč je o poslovima koje je devedesetih godina sklopio sa s jednim svojim zemljakom, od kog je pozajmio veliki novac... Pare je uložio u biznis, "obrnuo", zaradio milione, ali dogovoreni deo profita navodno nikada nije isplatio ortaku - prenosi sagovornik blizak istrazi.

On kaže da se sumnja da su u pokušaj ubistva umešani i članovi porodice Bekovog starog partnera.

Momir Stojanović, bivši direkror VBA, kaže da je sasvim logično da je postojao lični motiv.

- S obzirom na to da je dosadašnja istraga pokazala da su Bekovi napadači potpuni amateri, logično je pretpostaviti da je motiv lične prirode. To što su napadači ostavili gomilu tragova olakšaće posao policiji - zaključuje Stojanović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    19. novembar 2014 | 05:11

    Dug je dug ne zastareva

  • Dalibor

    19. novembar 2014 | 08:47

    Ipak ne vredi ono pravilo: Lisica je nastala od hercegovca. Beko pao si bas nisko. Ako imas trunku obraza vrati Srbiji dug.Spasila ti je zivot.

  • Љиљана

    19. novembar 2014 | 10:14

    Неки врло поштен човек.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA