Vučić otvara Belu knjigu stranih investitora!

U toj knjizi dati su konkretni predlozi za unapređenje poslovne klime u Srbiji, postavljeni su prioriteti u ekonomskoj politici i iznete konkretne preporuke za poboljšanje uslova poslovanja

  • 4

Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić otvoriće danas skup na kome će biti predstavljena “Bela knjiga 2014Saveta stranih investitora, u kojoj je data analiza uslova poslovanja u Srbiji, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju sa medijima.

Predstavljanje “Bele knjige 2014” Saveta stranih investitora, sa konkretnim predlozima za unapređenje poslovne klime u Srbiji, biće održano u beogradskom hotelu Hajat ridžensi a, pored Vučića, sastanku će prisustvovati i predsednik Saveta stranih investitora i Izvršnog odobra Sosijete ženeral banke Frederik Kuen.

Nakon uvodnog predstavljanja Bele knjige za 2014. biće održana i panel diskusija najviših zvaničnika države i predstavnika Upravnog odbora Saveta stranih investitora.

Savet stranih investitora je najavio i učešće potpredsednika vade i ministra državne uprave i lokalne samouprave Kori Udovički, ministra finansija Dušana Vujovića, potpredsednika Saveta i generalnog direktora Telenora Ove Fredhajma i člana Upravnog odbora Saveta i generalnog direktora Karlzberg Srbija Grupe Gabora Bekefija.

Od 2003. S avet stranih ivnestitora svake godine objavljuje Belu knjigu - publikaciju koja predstavlja sveobuhvatnu sliku poslovne klime u Srbiji.

U toj knjizi dati su konkretni predlozi za unapređenje poslovne klime u Srbiji, postavljeni su prioriteti u ekonomskoj politici i iznete konkretne preporuke za poboljšanje uslova poslovanja u određenim sektorima.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • malena

    19. novembar 2014 | 08:35

    Lep naziv "bela knjiga". Daj Boze da nam tako bude i svetla buducnost, cista. Salu na stranu dobro je imati analizu poslovanja u Srbiji i konkretne predloge da bi se poboljsalo nesto u Srbiji, dovesti strane investitore,ulagati u nasu zemlju.

  • Mrkivl

    20. novembar 2014 | 00:26

    Samo napred!

  • Bojan

    19. novembar 2014 | 15:22

    Otvara se bela knjiga, što znači da je novo vreme pred nama, Srbija napreduje. Premijer Aleksandar Vučić vodi Srbiju u bolju budućnost, daje sve od sebe, požrtvovano i hrabro. Lepo bi bilo da se svi ugledamo na Premijera, i da našu Srbiju podignemo na noge.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA