HOROR U ZOO-VRTU: Nosorog ugazio i izbo čoveka!

Žrtva je čuvar u zoološkom vrtu u Velikoj Britaniji. Njega je pronašao kolega u lokvi krvi, sa povredama na grudima, stomaku i karlici. On je u najbržem roku odvezen u bolnicu, gde su lekari dijagnostikovali ozbiljne povrede, ali je na sreću van životne opasnosti

  • 1

Neimenovani čovek (50) iz Velike Britanije, zadobio je ozbiljne povrede nakon što ga je u zoološkom vrtu u Bedforširu povredio nosorog.

Žrtva je čuvar u zoološkom vrtu kojeg je pronašao kolega u lokvi krvi, sa povredama na grudima, stomaku i karlici. On je u najbržem roku odvežen u bolnicu, gde su lekari dijagnostikovali ozbiljne povrede, ali njegovo stanje je ipak stabilno.

Iz zoološkog vrta su potvrdili da je jedan od njihovih radnika ozbiljno povređen i ga je nosorog ugazio i izbo, ali da je ovo bila nesrećna situacija.

(Telegraf.rs / Izvor: independent.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nitro cirkus

    19. novembar 2014 | 17:26

    malo mi je veci horor, kad se divlje zivotinje drze zatvorene ili se ubijaju zbog trofeja. Zivotinje su bar neduzne, za razliku od nas !!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA