UBIJENA JEDNA OD NAJLEPŠIH ŽENA SVETA: Mis Hondurasa i njena sestra pronađene mrtve! (FOTO) (VIDEO)

Tela Marije Hose Alvarado (19) i njene sestre Sofije Trinidad (23) su nađena na obali reke Akvagva u selu Kablotales, posle iscrpne pretrage. Mis Hondurasa poslednji put je viđena prošlog četvrtka kako ulazi u vozilo posle rođendanske zabave u svom rodnom gradu Santa Barbara

  • 0

Pronađena su tela mis Hondurasa Marije Hose Alvarado (19) i njene sestre koje su nestale nekoliko dana uoči puta za London na izbor za Mis sveta, saopštile su vlasti.

Tela Alvarado i njene sestre Sofije Trinidad (23) su nađena na obali reke Akvagva u selu Kablotales, posle iscrpne pretrage, rekao je direktor Nacionalnog biroa za kriminalne istrage Lindo Osorio.

- Mi smo 100 odsto sigurni da su to one - potvrdio je Osorio i dodao da su policiji date korisne informacije tokom istrage od "zaštićenog svedoka", navodi britanski BBC.

Mis Hondurasa poslednji put je viđena prošlog četvrtka kako ulazi u vozilo posle rođendanske zabave u svom rodnom gradu Santa Barbara, na zapadu zemlje.

"Dejli mejl" navodi da su tela pronađena samo nekoliko sati pošto su uhapšeni Plutarso Antonio Ruis, momak sestre Sofije i još jedna osoba koja je organizovala rođendansku zabavu, pod sumnjom za kidnapovanje.

Tokom tog hapšenja, policija je zaplenila pištolj i dva vozila u nadi da će obezbediti tragove i saznati šta se desilo.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA