Rašo, vrati se u Mokrin, volimo te više nego Beograđani! (VIDEO)

Književnik i novinar Raša Popov oduvek je bio omiljen među decom, a vest da su ga napala maloletna braća, duboko je potresla Leposavu Latinović, koju je u školi u rodnom Mokrinu pre više od 20 godina posetio Popov

  • 14

Leposava Ramaji, sada Latinović, bila je jedna od učenika u osnovnoj školi "Vasa Stajić" u Mokrinu, koja je imala priliku da se druži sa Rašom Popovim. Popov je pre više od 20 godina upravo u njenom odeljenju snimao svoju emisiju.

- Sećam se kada sam ušla u učionicu, videla sam da na mestu u klupi gde je inače sedeo moj drug, sedi Raša Popov. Svi smo bili veoma uzbuđeni što je sa nama u školi - priča Leposava.

Ona pamti da je Popov tada pričao o svom školovanju i kako je bilo kad je on bi đak.

- Sedeli smo zajedno, a on je svima nama pokazivao svoje tablice i pričao kako je bilo školovanje u njegovo vreme. Tada sam bila treći razred, to pamtim odlično - nastavlja Leposava.

Upravo su deca koja imaju godina kao Leposava na snimku iz škole napala poznatog novinara i autora emisije "Fore i fazoni".

- Videla sam vest da je Raša napadnut i šokirana sam. Ovo je velika sramota... Veoma sam razočarana što se to njemu desilo - nastavlja Leposava.

Leposava navodi da su se vremena dosta promenila od dana kada je Raša Popov ušao u njenu učionicu i odrasli sada ni ne znaju kako da se izbore sa decom.

- Raša je veoma cenjen u Mokrinu, svi ga vole, prosto ne mogu da verujem da su ga deca napala. Zgrožena sam - priča ona.

Leposava je želela da putem Telegrafa ostavi poruku Raši Popovu.

- Vratite se u Mokrin, mi ćemo znati da vas više cenimo i volimo - poručila je Raši Leposava.

Pogledajte snimak Leposave i Raše iz škole "Vasa Stajić" u Mokrinu:

(J. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 013gonzo

    19. novembar 2014 | 17:31

    Срамота да такав Човек мора да бежи из Београда. Где су сада вајне НВО које се брину и штите ромску популацију. Где су биле када су тзв. скупљачи секундарних сировина разбили споменик Чукур Чесму. Где су биле када је морала да се стави ПЛАСТИЧНА плоча на споменик Николе Тесле. Где су биле када је не знам колико људи озлеђено и погинуло због налетања возила на шахтове без поклопаца. Да ли треба да наставим или се сетите мог питања када следећи пут контролорка Вас избаци из превоза а ону другу особу остави и ако ни она није имала карту али се изјаснила као Ром.

  • Staco

    19. novembar 2014 | 17:39

    Dragomije da ima ljudi koi posle toliko godina jos imaju ljubavi za druge : Bravo

  • Ja

    19. novembar 2014 | 17:37

    Uff kako bi ja otiso kod ove plavujke :-D ... a ovi maloumnici sto su ga napali stvarno bolesnici

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA