SANJAO SAM DAN KADA ĆU RAZBITI PEDERA: Ispovest srpskog neonaciste!

- Kako sam postao deo te priče? Iz znatiželje. Uvek sam voleo da se družim sa starijima. U početku sam bio taj koji je išao po pivo i cigarete, zatim sam držao one koji su tukli, a brzo je došlo i vreme da ja batinam - priča Aleksandar (30) iz Kanjiže koji ima 17 godina "staža" kao neonacista

  • 27

Aleksandar (30) iz Kanjiže ima 17 godina "staža" kao neonacista, a o tome kako je upao u ovu grupu i kako njeni članovi funkcionišu tek je nedavno progovorio.

- Živim za nasilje i nasilje u meni živi. Ne mrzim strance koliko homoseksualce. Nisam nikog ubio, ali sam već sa 16 godina imao devet krivičnih prijava. Ako mislite da me je nekoliko dana u zatvoru opametilo, varate se. Otkako sam se sa 13 godina potpuno identifikovao sa neonacističkom partijom, takav sam ostao i dan-danas - ispričao je Aleksandar koji nije u celosti želeo da otkrije svoj identitet za "Naše novine".

- Kako sam postao deo te priče? Iz znatiželje. Uvek sam voleo da se družim sa starijima. U početku sam bio taj koji je išao po pivo i cigarete, zatim sam držao one koji su tukli, a brzo je došlo i vreme da ja batinam - objasnio je Aleksandar kojeg opisuju kao momka obrijane glave, sa tetovažom na desnoj ruci, i "nju balans" patikama na nogama, veoma popularnim među članovima ove grupacije zbog slova "N".

Bilo mu je 15 godina kada se osamostalio. Počeo je popravljajući kompjutere, a onda je za neonaciste napravio sajt.

- Kada mi u početku nije bilo dozvoljeno da se tučem, bukvalno sam patio. Razmišljao sam koju ću prvu osobu da unakazim. Zamišljao sam kada će se moje šake dokopati nekog geja. Ne volim ih uopšte. Ni muškog ni ženskog roda. Teško je to objasniti, ali kad god udarim nekog ko je to zaslužio, osećam se bolje - priča Aleksandar prisećajući se da je prvi put tukao mladića četiri godine starijeg od sebe.

- Bilo je to u školskom dvorištu. On je igrao basket kada sam mu rekao da nam ode po pivo. Odbio je. Nos sam mu polomio koliko sam ga mlatio pošto sam ga oborio na zemlju - ispričao je ovaj neonacista otkrivajući da se sastanci sa drugim nacističkim grupama održavaju u jednoj napuštenoj garaži ili stanu njegovog druga, kao i na koncertima i u nekim klubovima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Candy

    20. novembar 2014 | 13:39

    Idi, leci se! Ne zbog toga sto se radi o pederima nego ti je, bracala, mozak otisao u out!

  • Kalimero

    20. novembar 2014 | 13:38

    Posla za psihijatra koliko hoćeš!

  • BlackSwan

    20. novembar 2014 | 14:38

    Na 3,4 km od njegove rodne Kanjize nalazi se Specijalna psihijatrijska bolnica u Novom Knezevcu. Ovaj ludak bi mogao tamo na lecenje!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA