ISTRAŽIVALI SMO ZA VAS: Na letovanje u Grčku za 39 evra! (VIDEO)

U predsezoni najpovoljnije letovanje u Grčkoj i Turskoj. Cene aranžmana iste kao i prošle godine

  • 1

Ukoliko ni ove godine ne želite da propustite opuštanje na nekoj od sunčanih plaža, a novčanik vam ne dozvoljava da se preterano baškarite, ostaje vam da letovanje rezervišete u predsezoni.

Telegraf.rs je za vas istraživao koji su najpovoljniji aranžmani u ponudi turističkih agencija za letovanje ove godine.

1. Viva Travel vas vodi u Grčku za 39 evra!

Tokom maja i juna najjeftiniji je najam apartmana u Grčkoj. Za samo 39 evra po osobi možete iznajmiti apartman na Tasosu, Stavrosu ili u kontinentalnom gradiću Parga. U cenu aranžmana uključen je prevoz autobusom.

2. S Robinsonom do Lefkade za 50 evra!

Turistička agencija Robinson za one s nižim budžetom preporučuje aranžman u Lefkadi, koja zbog obilja zelenila, maslinjaka i živahne prirode predstavlja idealno mesto za miran porodični odmor. Najam apartmana košta 50 evra, a u agenciji možete rezervisati i autobusku kartu do odredišta po ceni od 40 do 60 evra.

3. Travelland garantuje zabavu u Pefkohoriju

Pefkohori se nalazi na unutrašnjem delu poluostrva Kasandra - najzapadnijeg poluostrva Halkidikija, omiljenog letovališta srpskih turista. U okviru ovog aranžmana planiran je prevoz autobusom, a za desetodnevni boravak u apartmanima s bazenom potrebno  je izdvojiti 35 evra i 6.990 dinara.

4. Trinity Travel nudi uživanje u bungalovima na Halkidikiju

U ponudi turističke agencije Trinity Travel je desetodnevni boravak u bungalovima sa tri zvezdice. Cena od 189 evra uključuje uz smeštaj i ishranu na bazi polupansiona i prevoz autobusima visoke klase.

5.  U Tursku s agencijom Turist trade

Agencija Turist trade vas vodi u Kušadasi za 120 evra! Paket aranžman obuhvata deset noćenja u izabranom hotelu sa dve zvezdice uz ishranu na bazi polupansiona. Iz Kušadasija u pratnji profesionalnih vodiča možete organizovati izlete do ostataka drevnog grada Efesa, Troje, Pamukala, Kleopatrinog kupatila, tradicionalnog sela Širinče...

 

6. Do Španije uz agenciju Banbus

Ukoliko se odlučite za boravak u španskom letovalištu Ljoret de Mar s agencijom Banbus platićete 170 evra. Aranžman je na bazi apartmantskog smeštaja, a organizovan je i prevoz autobusom.

AKO NEMAŠ PARE, ZAMENI KREVET!

Pomoć pri izboru aranžmana, ali i popust, možete dobiti ukoliko posetite sajt www.popustinaputovanja.rs. Besplatnom prijavom možete ostvariti popust i do 70 odsto, a takođe uplatiti i putno osiguranje.

Ako putovanje ne volite da planirate, a kofer pakujete za pola sata, povoljne aranžmane možete pronaći na sajtovima grupne kupovine. Popust od gotovo 50 odsto omogućiće vam letovanje na Stavrosu po ceni od 89 evra ili boravak u Parizu na bazi polupansiona za 300 evra.

Ukoliko vaš ovogodišnji budžet uključuje samo novac za kartu do željene destinacije, a ipak ne želite da ostanete kod kuće, imate mogućnost da putem sajta www.couchsurfing.org, zamenite svoj dom s nekim ko želi da doputuje u vaš grad. Mogućnostu su razne, a uz malo sreće možda naletite na nekog ostrvljanina s Maldiva ili Mauricijusa, koji bi rado letnju egzotiku ostrva menjao za balkanski šarm.

Za kraj, pogledajte kako je ovaj momak iskoristio popust i u predsezoni otišao u Grčku!

(Lj. Vučetić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA