UŽAS: Delove tela mrtvih beba kupio na pijaci, pa pokušao da pošalje DHL službom!

Delovi, koji su bili u zapečaćenim kesicama, ne pripadaju istom telu, a u pakovanju je bilo i tkiva odraslih ljudi. Na jednom komadu kože je tetovaža koja je na Tajlandu poznata kao zaštita od uroka

  • 0

Tajlandska policija u nedelju je objavila kako je u pošiljci DHL, koju je za SAD pokušao da pošalje za sada nepoznati Amerikanac pronašla delove tela nekoliko dece. Glava, noge, srce i komadi kože otkriveni su u skeniranjem paketa.

Amerikanac je rekao kako ih je kupio na pijaci u Bangkoku i da je hteo da ih pošalje prijatelju jer su „bizarni“. Pošiljka je bila adresirana na tri lokacije u Las Vegasu.

Delovi, koji su bili u zapečaćenim kesicama, ne pripadaju istom telu, a upakovanju je bilo i tkiva odraslih ljudi. Na jednom komadu kože je tetovaža koja je na Tajlandu poznata kao zaštita od uroka.

Šef lokalne policije objavio je kako je obdukcija pokazala da su delovi uzeti od beba umrlih po porođaju, ili u majčinoj utrobi. Bili su čuvani u formaldehidu, pa se veruje da su korišćeni u nekoj od medicinakih ustanova, u edukativne svrhe.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA