SILEDŽIJA: Nastavnik davio učenika šestog razreda!

Majka dečaka iz Bijelog Polja navela je da je njen sin pre­tr­peo ve­li­ki strah, te da je i da­lje ja­ko uz­ne­mi­ren. Nakon toga, ona je imala razgovor sa direktorom, koji je zbog ovog maltretrianja otpustio nastavnika

  • 2

Na­stav­nik Haj­ru­din Ša­bo­vić fi­zič­ki je na­pao 10-go­di­šnjeg uče­ni­ka še­stog raz­re­da A. Z. u OŠ "Bra­ća Ri­bar" u Bje­lom Po­lju, što je po­ro­di­ca pri­ja­vi­la po­li­ci­ji. Zbog ovog incidenta, nastavnik je dobio momentalni otkaz.

Maj­ka de­ča­ka, San­dra Zla­jić, rekla je da je do in­ci­den­ta do­šlo na ča­su ru­skog je­zi­ka, a na­stav­nik je na­sta­vio da uda­ra de­ča­ka i u hod­ni­ku is­pred uči­o­ni­ce, što su vi­de­la i dru­ga de­ca. 

- Na tre­ćem ča­su kod na­stav­ni­ka Haj­ru­di­na Ša­bo­vi­ća, ko­ji pre­da­je ru­ski je­zik, sin je tra­žio da iza­đe u to­alet, što mu ni­je do­zvo­lje­no. Dru­gi put je tra­žio i na­stav­nik ga je pu­stio, a on­da ga je na po­vrat­ku uhva­tio jednom ru­kom za vrat i kre­nuo da ga tu­če - ka­že San­dra Zla­jić.

Ona je navela da je njen sin pre­tr­peo ve­li­ki strah, te da je i da­lje ja­ko uz­ne­mi­ren. Nakon toga, ona je imala razgovor sa direktorom, koji je zbog ovog maltretrianja otpustio nastavnika.

O ovom incidentu, obaveštena je i policija, jer roditelji nemaju nameru da ovo prođe neopaženo.

(Telegraf.rs / Izvor: dan.co.me)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA