DEVOJČICA (13) ŠOKIRALA: Imala sam seks sa preko 50 muškaraca!

Izjava 13-godišnjakinje ponovo je pobudila sumnje u nove, do sada nepoznate organizovane grupe koje iskorišćavaju devojčice

  • 16

Neidentifikovana devojčica, koju je policija privela zbog bežanja od kuće, u razgovoru sa policijskim inspektorom priznala je kako je do sada bila u vezi sa preko 50 muškaraca.

Severna Engleska se ove godine našla pogođena otkrićem seksualnog zlostavljanja mladih devojaka, ali  i devojčica, od strane organizovanih grupa imigranata iz Azije.

Roterham i Rokdejl samo su neki od gradova u kojima su otkrivene bande koje su godinama seksualno iskorišćavale devojke i devojčice iako su za to znali svi, uključujući i lokalnu policiju.

Nakon gnusnog otkrića, engleska javnost daleko je senzibilnija prema problemu bežanja mladih od kuće i njihove seksualne eksploatacije. Izjava 13-godišnjakinje ponovo je pobudila sumnje u nove, do sada nepoznate organizovane grupe koje iskorišćavaju devojčice kao sa snimka kojeg možete videti OVDE.

Detektiv koji vodi ispitivanje u jednom trenutku je pita da li je poljubila određenu osobu i je l' joj to prvi poljubac u životu. Ona mu odgovara negativno, objašnjavajući kako je već imala "preko 50 muškaraca".

Objasnila je policajcima da ne želi da ide kući. Upitana zašto neće, odgovorila je: Da li bi ste vi išli kući da vas tamo čeka majka koja će odmah da počne da viče i verovatno da vas ošamari?

- Tretiraju me kao ološa, želim da se samopovredim i stalno razmišljam o samoubistvu - priznala je devojčica u videu objavljenom na stranicama Skaj Njuza .

Na kraju, detektiv je pita da li bi se zaista povredila, a devojčica priznaje kako joj je stalo ni do čega, i kaže "Briga me, želim da izađem odavde i ubjem se".

(Telegraf.rs / Izvor:news.sky.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sloba Delija

    21. novembar 2014 | 15:29

    Opet jedna od dve najbolesnije nacije Engleska!!!Cim sam video naslov teksta pomislio sam na Englesku ili SAD!!!

  • mima

    21. novembar 2014 | 15:10

    Tuzno...

  • Aham

    21. novembar 2014 | 15:33

    Ja da zivim jos tri zivota, necu imati toliko.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA