Danas u Srbiji mestimično oblačno, najviše do 12 stepeni

Prema izgledima vremena za sedam dana, jutra će ponegde biti sa slabim mrazem i maglom, danju suvo sa temperaturom bez bitnije promene

  • 0

U Srbiji će jutro biti oblačno, ponegde sa slabim mrazom i maglom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. U nižim predelima mestimicno će se zadržavati niska oblacnost veći deo dana, naročito u Vojvodini, centralnoj Srbiji i Pomoravlju. Najniža temperatura biće od dva do četiri stepena, najviša od šest do 12 stepeni.

Kasno popodne i uveče sa severa doći će do smanjenja oblačnosti. Na planinama će biti pretežno suncano. Vetar će biti slab, promenljiv. U Beogradu će danas biti pretežno oblačno i suvo. Kasno popodne i uveče doći će do smanjenja oblačnosti. Vetar će biti slab, promenljiv. Najniža temperatura oko tri stepena, najviša oko osam stepeni.

Prema izgledima vremena za sedam dana, jutra će ponegde biti sa slabim mrazem i maglom, danju suvo sa temperaturom bez bitnije promene. U Banatu, Pomoravlju i Podunavlju očekuje se delimično razvedravanje uz umeren, na jugu Banata povremeno pojačan jugoistočni vetar.

U ostalim krajevima očekuje se umereno oblačno. U Timočkoj Krajini tmurno.

Krajem sedmice očekuje se naoblačenje s kišom.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA