TEK ROĐENU BEBU BACILA U ŠAHT: Dečak u odvodu plakao pet dana, spasili ga biciklisti! (FOTO)

Policija je pronašla 30-godišnjakinju poreklom sa Pacifičkih ostrva koja je rodila dete prošlog ponedeljka i potom ga ostavila uvijenu u plastiku i bolničko ćebe sa štipaljkom još uvek prikačenom za pupčanu vrpcu

  • 4

U jednom odvodu u Sidneju danas je pronađena živa beba koja je najverovatnije tu od utorka. Policijska istraga pronašla je detetovu majku koja će najverovatnije biti optužena za pokušaj ubistva. Kako tvrde iz policije, beba je imala mnogo sreće što je ostala živa i nepovređena.

Nesretnu bebu pronašli su biciklisti koji su čuli plač deteta. Iako su mislili da je u pitanju životinja, jedan od biciklista koji je i sam otac, prepoznao je da je u pitanju dete. Oni su odmah pozvali policiju i uz pomoć nekoliko prolaznika uspeli da podignu betonsku ploču koja je bila postavljena preko odvoda.

Pošto beba deluje kao da je poreklom sa Bliskog istoka ili iz Indije, policija je istražila bolničke zapise. Ubrzo su pronašli 30-godišnjakinju poreklom sa Pacifičkih ostrva koja je rodila dete prošlog ponedeljka i potom ga ostavila uvijenu u plastiku i bolničko ćebe sa štipaljkom još uvek prikačenom za pupčanu vrpcu.

- Prava je sreća što je beba preživela na ovim temperaturama i što je nepovređena iako je bačena sa 2.5 metara visine u odvod. Još uvek istražujemo okolnosti zbog kojih se ovo desilo - izjavio je predstavnik policije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Da. .... da

    23. novembar 2014 | 13:05

    Nemoguće da je zivo posle pet dana, ,verovatno je kraće vremena tu.... a postoji jedna izreka. ..rodi me majko pod srećnom zvezdom, pa me baci na đubre. .. .dug život zelim ovoj bebi. ...

  • -.-

    23. novembar 2014 | 17:51

    Ne mogu da verujem ko sve zivi.... Neki ljudi zele da imaju decu, a ne mogu, a gledaj ovog bezobrazluka. Baciti svoje dete? O.o ... Pa sto baci dete, ako ti vec nije do zivota idi ubij se, pusti dete da zivi

  • Baba

    23. novembar 2014 | 16:36

    Majku u kanalizaciju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA