ČEKA OPERACIJU: Sin Olje Bećković dobro!

Voditeljka je, vidno potresena, ceo dan provela uz njega na odeljenju za transplantaciju. Uz nju je bio i advokat Goran Draganić, a ona je na svega nekoliko minuta izašla iz bolničke sobe kako bi se malo osvežila na vazduhu

  • 1

Luka Višnjić, sin novinarke Olje Bećković, inače jedan od povređenih u saobraćajnoj nesreći koja se juče dogodila na Adi Huji, u dobrom je stanju, samo je u Urgentnom centru. On je u nesreći zadobio ortopedske povrede.

Doktori su za ponedeljak Luki zakazali operaciju noge zbog povreda butne kosti, piše "Blic".

Već oko 11 sati je počelo da dolazi Lukino društvo koje se na pultu Urgentnog centra raspitivalo o njegovom stanju. Njih desetak je s nestrpljenjem čekalo ispred bolnice posetu koja je trajala od 13 do 14 sati.

Nesreća se dogodila juče ujutru u 03.43 na Adi Huji kod jednog restorana. Vozač automobila BMW bio je pod uticajem alkoholaIz vode su izvučeni vozač Dušan J. (19) sa hipotermijiom i znacima agresije, Milica J. (18) takođe sa hipotermijom i Luka (20) sa hipotermijom i prelomom leve nadlaktice.

BEOGRAD PLAČE: Jecaji i tuga u domovima preminulih Anastasije, Miloša i Nemanje!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA