SMRT U PROVALIJI: Džip sleteo u Moraču, dvoje ljudi poginulo!

Prema nezvaničnim saznanjima, policija je po dolasku na mesto nesreće primetila dva beživotna tela, muško i žensko, čiji identitet za sada nije poznat. Takođe, policija utvrđuje da li je u vozilu bilo još osoba

  • 0

Dve osobe su nastradale, prema nezvaničnim saznanjima, kada je džip marke "nisan" podgoričkih registarskih oznaka, sleteo rano jutros u kanjon Morače.

- U mestu Međurečje, na putu Podgorica-Kolašin, jutros je došlo do saobraćajne nesreće, kada je, iz za sada nepoznatih razloga, terensko vozilo marke Nisan, podgoričkih registarskih tablica sletelo u kanjon Morače, u provaliju duboku oko 50 metara - kazali su za crnogorski portal CdM iz policije.

Prema nezvaničnim saznanjima, policija je po dolasku na mesto nesreće primetila dva beživotna tela, muško i žensko, čiji identitet za sada nije poznat. Takođe, policija utvrđuje da li je u vozilu bilo još osoba.

- Policija je po prijemu obaveštenja da je došlo do nesreće uputla ovlašćenu ekipu na lice mesta. Uviđaj je u toku - naveli su iz policije.

Na licu mesta su ekipe policije, Hitne pomoći kao i pripadnici Službe spasavanja.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA