Uhapšen biznismen Miroslav Bogićević, pokušao da pobegne iz zemlje!

Miroslav Bogićević je pokušao da napusti zemlju pre nego što je uhapšen

  • 41

Policija je uhapsila Miroslava Bogićevića, koji je pokušao da napusti zemlju, a pored njega privedeno je još šestoro ljudi izjavio je tužilac za organizovani kriminal Miljko Radisavljević .

Privedeni su, kako je saopšteno, predsednik kreditnog odbora Privredne banke Beograd (PBB) Miodrag Salai, zatim članovi kreditnog odbora PBB Aleksandra Janković, Vera Medić i Predrag Tošić, zamenik člana kreditnog odbora PBB Dušan Vujadinović i finansijski direktora "Farmakoma MB" Olivera Ðorđević.

- Protiv privedenih lica podneta je krivična prijava zbog sumnje da su izvršili krivično delo zloupotreba položaja odgovornog lica - piše u saopštenju.

Prema navodima krivične prijave, osumnjičenima se stavlja na teret da su kao odgovorna lica Privredne banke Beograd u periodu od juna 2012. do kraja marta 2013. godine, nezakonitim odobravanjem deset kredita pribavili protivpravnu imovinsku korist koncernu "Farmakom MB" u iznosu od više od 15 miliona evra, piše u saopštenju.

Prema svim licima je, kako je navedeno, po odobrenju tužioca za organizovani kriminal, policija donela rešenje o zadržavanju, a njihovo saslušanje planirano je za utorak 25. novembar 2014. godine.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    24. novembar 2014 | 16:51

    Vremena je da robija a da se Državi vrati novac i nekretnine koje je pametni bizmisen pokrao' ojadio banke i državu.

  • Vlada

    24. novembar 2014 | 16:35

    Svaka cast, odavno je to trebalo da se desi. Treba uhapsiti i njegove najblize saradnike prevarante i lazove koji su ojadili pola srbije.

  • Pravda

    24. novembar 2014 | 16:23

    Nema bezanije lopovu sad ides u ćorku !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA