MOŽE LI NEKO DA IH ZAUSTAVI? Deca nasilnici opet divljaju, pretukli penzionera na Voždovcu!!

Stariji Beograđanin je lakše povređen, a u ovom trenutku nije poznato da li su decači poznati po nasilničkom i brutalnom ponašanju, uspeli da opljačakaju čoveka

Problematični dečaci starosti deset i jedanaest godina koji su pre nekoliko dana napali poznatog srpskog književnika Rašu Popova, opet su napali i povredili starijeg muškarca u Ulici Vojvode Stepe u blizini  broja 100.

Čovek je lakše povređen, a u ovom trenutku nije poznato da li su decači poznati po nasilničkom i brutalnom ponašanju uspeli da opljačakaju čoveka.

Podsetimo, ovi maloletni kriminalci imaju više od 300 prijava zbog razbojništva, nasilja i krađa, a jedan starac je umro nakon što su ga ova dvojica pretukla.

Sistem je pred njima potpuno nemoćan, jer deca u ovom uzrastu ne mogu da se kažnjavaju, pritvaraju ili na bilo koji sličan način kontrolišu.

(E. T.)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • N.N.

    24. novembar 2014 | 19:39

    Alo!, "Drzavo"!,!, Zatvaraj ove monstrume, vec su ubili coveka, i opet ce!! Ako njih neko pretuce, "drzavo" odmah ces ga zatvoriti, iako se samo branio, a jos ces napisati optuznicu da se neko branio od njih na rasnoj osnovi!! "Drzavo".

  • Maja

    24. novembar 2014 | 20:51

    Ne mogu da verujem. Odgledala sam gotovo sve emisije posvecene ovim monstrumima, sve izjave Vulina...Svi se ogradjuju, uvek je neko drugi nadlezan ili nadlezniji, svi pricaju sta je trabalo uraditi, a niko sta treba uraditi. Sta je resenje?? Koliko ljudi moze da bude maltretirano, ubijeno?? Ko je u Srbiji diskriminisan?? Diskriminisani su: stari ljudi, zene i SRBI. Svi ostali su zasticeni, da nisu ne bi imali 300 krivicnih prijava i svakoga dana nove zrtve. SRAMOTA ! UZAS ! SRAMOTA !

  • Maja

    24. novembar 2014 | 21:03

    Tuzicu Grad Beograd za strah koji osecam prilikom izlaska iz stana, odlaska do prodavnice, pijace, pogotovu ulaska i izlaska u banku. Sve redje izlazim, konstantan strah mi pogorsava zdravstveno stanje. Grad je duzan u saradnji sa institucijama, koje postoje za to da obezbedi bezbedan i miran zivot gradjanima koji ni na koji nacin nisu problematicni, a sve redje i sa sve vecim strahom izlaze iz svojih domova.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA