STRAVIČAN ZLOČIN: Srbin zaklao svoju suprugu Poljakinju!

Musliman iz Srbije Fehmin. B (32) usmrtio je svoju suprugu Kamilu (28) sa nekoliko uboda nožem. On je nakon zločina planirao da pobegne iz Poljske, ali je ipak uhapšen u Krakovu

  • 12

Ubistvo koje je potreslo Poljsku. Musliman iz Srbije Fehmin. B (32) zaklao je svoju suprugu Kamilu B. (28), prenosi poljski portal se.pl.

Fehmin je usmrtio Kamilu sa nekoliko uboda nožem. Nakon ubistva planirao je da pobegne iz Poljske, ali je uhapšen u Krakovu. Kod sebe je imao avionsku kartu za Beč.

Ovaj stravičan zločin jedna je od glavnih tema u poljskim medijima. Kako prenose portali, Fehmin i Kamila su se upoznali preko interneta. Oni su vrlo brzo počeli da žive zajedno u gradu Gruđondzu, venčali su se i potom dobili sina.

Ipak, sreća nije dugo trajala. Fehmin je počeo da pokazuje svoje pravo lice, branio je Kamili razne stvari i tretirao je kao ličnu svojinu. Ona je rešila da prekine, izbacila ga je iz stana u kojem su živeli.

Međutim, Fehmin se ubrzo vratio i ubio nesrećnu ženu.

(Telegraf.rs / Izvor: Se.pl)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bambola

    25. novembar 2014 | 15:36

    Oni vise nisu Srbi, sada su "Bosnajci".. Kada treba u superlativu da se pise onda Srbi ne postoje ali kada treba da se ispljuju oni su uvek prvi na tabeli.. Sramota!!!

  • Милоје

    25. novembar 2014 | 16:01

    Немам ништа против тога да се сви грађани Себије називају Србима у иностранству, али ме ужасава ово лицемерје и подметачина западних медија!! Кад је оваква ствар у питању, онда је Србин, мож' мислити, а кад нпр. онај Фон Бург мали узме злато на математичкој олимпијади, онда је "Београђанин немачког порекла" и томе слично! Олош лицемерни, покварени!

  • Алекса

    25. novembar 2014 | 16:43

    што се Бошњаци не буне сад? Зар није дискриминација да Фехмина називају Србином, а не Бошњаком?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA