ODREKLA SE MAJKE PREKO FEJSBUKA: Ti si me samo rodila, nisi mi više majka! (FOTO)

Žalosno je videti da deca svoje roditelje javno prozivaju, i prekidaju odnose sa njim putem društvenih mreža

  • 36

Novi trend je zahvatio srpske društvene mreže. Reč je o javnom odricanju dece od svojih roditelja. Brojni statusi u kojima deca vređaju svoje očeve i majke proširilo se Fejsbukom, a primer koji sledi u nastavku je samo jedan od njih.

- Biološka majko (čuj mene majko) molim te najljubaznije i najjavnije što mogu da me OSTAVIŠ NA MIRU! Svhati da Iva nije tvoja unuka kao što ni ja nisam tvoja ćerka! Ti si me samo rodila i ništa više! Ne zovi moje dete unukom i pre svega ne uzimaj je u usta! NAJVIŠE OD SVEGA NA SVETU ŽELIM DA ME OSTAVIŠ NA MIRU I DA ME ZABORAVIŠ! - napisala je jedna devojka na svom Fejsbuk profilu.

Ako je suditi po komentarima, priča je istinita, jer se raspravljanje između majke i ćerke nastavilo odmah ispod ovog statusa.

Kako se ova priča završila nije poznato, ali je žalosno videti da neki društvene mreže koriste kako bi javno isprozivali svoje roditelje i raščistili račune sa njima, ma kakvi god da su oni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gordana

    26. novembar 2014 | 22:16

    Ja razumem cerku, takodje sam i majka. Ali je jako tesko kada te izdaju tvoji najblizi. Tako da coveku dodje ne preko fejsa vec tv ekrana na svim programima da isprica svoju muku jer nema podrsku od majke koja je rodila. Nije bolesno vec zalosno. Deca su sva zlatna i ne treba njih kriviti, sta roditelj poseje to i zanje. Treba ljubavi deci i voditi racuna o njima. A ne biti sebican roditelj pa se seti posle 20 god. da ima dete.

  • Strasno..

    26. novembar 2014 | 21:07

    Razumem ja da se svasta desava u porodicama danas, i da ima nula od majki i jos vecih nula od dece, ali da se neko spusti na taj nivo da na drustvenu mrezu pljuva svog krvnog srodnika.. e pa ne ide! Da l' razumete ljudi da se brukate aloo? Gde ce vam dusa, obraz i ponos! Ma idi bre.. aj napisite da ste se 'izasrali' u 5 do 5.

  • Soldberg

    26. novembar 2014 | 21:52

    Ne znam tko je ovdje u pravu jedino znam da je tužna priča koja nije za javnost trebale su to između sebe riješiti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA