ZBUNILA SE: Promašila partiju, umesto u SPS došla na skup SNS-a!

Žena, koja je član SPS-a na pogrešnom mestu obrela se jer je među ljudima koji su bili ispred gradske kuće u Valjevu, gde se održavao skup SNS-a, prepoznala neke od starih partijskih drugova i krenula je za njima

  • 3

Nesvakidašnji događaj odigrao se na valjevskoj političkoj sceni, kada je jedna starija Valjevka promašila partiju i greškom, umesto na skup socijalista, došla na sastanak SNS.

Ova nesvakidašnja scena dogodila je nedavno, kada su isto vreme, valjevski socijalisti i naprednjaci imali dva važna, odvojena skupa. SPS je birao prvog čoveka Gradskog odbora u prostorijama Mega-trenda, a naprednjaci su delili članske karte novim članovima u skupštinskoj sali Grada Valjeva.

Kako tvrde upućeno, stariji građani su se te večeri zbunili, a je tako jedna starija sugrađanka, umesto u redovima socijalista, završila u sali gde su naprednjaci delili članske karte. Na pogrešnom mestu obrela se jer je među ljudima koji su bili ispred gradske kuće, gde se održavao skup SNS, prepoznala neke od starih partijskih drugova i krenula je za njima!

Žena, koja je član SPS, smestila se u skupštinske klupe, gde su sedeli članovi SNS. Da je na pogrešnom mestu, shvatila je tek kada joj je jedna devojka, koja je sedela u njenoj blizini, na pitanje "Kada počinje glasanje“, odgovorila da nema glasanja i da se dele samo članske karte. Starija žena se našla u čudu i mlado članici SNS je rekla da je ona došla da glasa za budućeg predsednika socijalista u Valjevu Đorđa Milićevima, posle čega se devojka iz SNS našla u pravom čudu.

"Ovo je SNS majko, ovde možete samo člansku kartu da dobijete, a za Milićevića morate da glasate u SPS",  odgovorila je mlada članica SNS. Tada je starija Valjevka shvatila je je pogrešila partiju i mestu. Uz reči: Izvinite, nisam ja pomešala mnogo koliko ste vi pomešali, je napustila stranački skup naprednjaka i otišla da glasa za svog favorita na stranačkim izborima u Valjevu.

(S. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA