Subotić: Nemam nikakve veze sa atentatom na Beka!

- Odazvao sam se na poziv policije i u svojstvu građanina odgovorio sam na sva pitanja u istrazi oko pokušaja atentata na gospodina Milana Beka. U izjavi sam potvrdio ono što je istina - da nemam nikakve veze sa ovim slučajem i podsetio sam ih da sam protiv gospodina Beka podneo nekoliko krivičnih prijava zbog poslovnih problema u vezi sa zloupotrebom oko privatizacije Novosti - rekao je biznismen

  • 0

Biznismen Stanko Subotić saslušan je pre tri dana u okviru istrage atentata na Milana BekaOn je negirao da ima bilo kakve veze sa pucnjavom koja se dogodila 14. novembra i izjavio da je protv Beka pre četiri godine pokrenuo postupak jer ga je prevario u privatizaciji "Večernjih novosti".

 - Odazvao sam se na poziv policije i u svojstvu građanina odgovorio sam na sva pitanja u istrazi oko pokušaja atentata na gospodina Milana Beka. Pošto nemam sta da skrivam, uredno sam se, i u najkraćem roku, odazvao pozivu  nadležnih kako bih odgovorio na sva njihova pitanja. U izjavi sam potvrdio ono što je istina - da nemam nikakve veze sa ovim slučajem i podsetio sam ih da sam protiv gospodina Beka podneo nekoliko krivičnih prijava zbog poslovnih problema u vezi sa zloupotrebom oko privatizacije Novosti - rekao je Subotić.

On je dodao i da mu je žarka želja da se taj spor okonča pred nadležnim sudom.

- Takođe, iskreno želim da policija što pre uspešno okonča istragu i pronađe krivce u slučaju pokušaja atentata, a gospodinu Beku želim brz i uspešan oporavak - dodao je Subotić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA