SILOVANA ČITAVU DECENIJU: Ovu devojku je rođeni otac prodao vođi sekte! (FOTO) (VIDEO)

Viktor Barnard je vođa sekte iz Minesote pod imenom "River Road Fellowship", a Lindzi Tornambe je bila jedna od njegovih deset devica sa kojima je seksualno orgijao čitavu deceniju, i koje su godinama bile zlostavljane

  • 9

Lindzi Tornambe (27) je imala samo 13 godina kada su je roditelji predali Viktoru Barnardu, vođi sekte, koji ju je čitavu deceniju seksualno zlostavljao. Ona se po prvi put suočila sa svojim ocem u emotivnom intervjuu u poznatoj američkoj emisiji "Doktor Fil".

Viktor Barnard je vođa sekte iz Minesote pod imenom "River Road Fellowship", a Lindzi je bila jedna od njegovih deset devica sa kojima je seksualno orgijao čitavu deceniju, i koje su godinama bile zlostavljane. Lindzi se u ponedeljak pojavila u čuvenoj emisiji u kojoj je odlučila da sazna razlog zbog kojeg je rođeni otac nije zaštitio od zlostavljača.

Ona je poslata da živi sa Viktorom nakon što je on održao specijalnu cerenomiju gde se "duhovno venčao" sa deset devojaka tako što je svakoj stavio veo na glavu, prsten na ruku i so u usta.

- Moji roditelji su prisustvovali ceremoniji. Tada mi je bilo jasno da mi oni neće pomoći, i da neće sprečiti ceremoniju - ispričala je Lindzi u emisiji "Doktor Fil". Na samoj ceremoniji Barnard je rekao roditeljima da će on odlučiti da li će imati seks sa Lindzi ili ne. Ubrzo nakon toga ona se uselila kod njega, i tada je počeo da je zlostavlja.

- Viktor je rekao da je Isus Hrist imao Mariju Magdalenu i druge žene, i da je prirodno da sa mnom ima seksualne odnose - rekla je Lindzi.

Međutim, njen otac Karmen insistirao je da nije imao pojma o bilo kakvom seksualnom zlostavljanju

- Kako si mogao da ne znaš. Video si me sa velom na glavi i prstenom na ruci. On je čak rekao da će možda i imati seks sa mnom. Kako si mogao to da ne znaš? Nisi uradio svoj posao kao otac. Napustio si me. Ostavio si me tamo godinama - pričala je Lindzi kroz suze i vikala na svog oca u emisiji.

Njen otac je nastavio sa objašnjavanjem da je lider sekte rekao da će imati seks sa Lindzi kasnije u životu. On je priznao da je njegova najveća greška to što je verovao pogrešnom čoveku.

- Osećao sam se kao da me je njegova moć izmanipulisala. Iz moje perspektive moja ćerka je samo služila crkvi, nisam znao da su se ove ostale stvari dešavale. Ne postoji dan da ne plaćam cenu za sve što se desilo. Nikada nisam dao svoj blagoslov ili potvrdu za stvari koje su se desile mojoj ćerki - izjavio je Karmen. On je navodno puno puta tokom prethodnih 10, 11 godina razmišljao da napusti crkvu, ali nije bilo nikoga da ga podrži u tome.

Lindzi je rekla doktor Filu da veruje kako su neki njeni rođaci još uvek u vezi sa Barnardom koji se krije od vlasti. Za njegovo hapšenje je izdata nacionalna poternica 11. aprila. Barnard je napustio Minesotu 2009. godine, nakon što je optužen da je spavao sa udatim ženama.

Lindzi je 2012. godine ispričala vlastima sve što se dešavalo, a njenu priču je potvrdila i Džes Švajs koja je takođe prošla kroz istu tortutu kao i ona. Ove dve žene su izjavila da su sa 12 i 13 godina, uz dozvolu roditelja, otišle da žive sa Barnardom kao deo grupe koja se zvala "Device".

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA