JEZIV PRIZOR U NS: Izbacili leš devojke iz vozila u pokretu! (FOTO)

Na telu devojke vide se povrede koje su najverovatnije nastale nasilnim putem. Policija je blokirala lice mesta, a istraga je u toku

  • 18

Beživotno telo mlađe ženske osobe izbačeno je večeras oko 18 sati iz nepoznatog vozila na Somborskom bulevaru u Novom Sadu.

Prema tvrdnjama očevidaca koji su se zadesili na licu mesta navodno su se prvo začuli pucnji, nakon čega se telo devojke iznenada pojavilo u desnoj kolovoznoj traci od Limana prema Futoškom putu.

O događaju je odmah obaveštena Hitna pomoć, koja je za svega nekoliko minuta stigla na lice mesta, ali i pored brzine, devojci nije bilo spasa. Na telu devojke vide povrede koje se najverovatnije nastale nasilnim putem. Policija je blokirala lice mesta.

Policija je zaustavila saobraćaj na tom delu Somborskog bulevara, a kako je Tanjugu rečeno na licu mesta, najverovatnije se radi o Mariji M. (28) koja je bila konobarica u obližnjem kafiću.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA