BRAČNA DRAMA U KRAGUJEVCU: Ženu nasred ulice ubo šrafcigerom u leđa, pa sebe u grudi i vrat

Savladali ga prolaznici. Incident se dogodio na javnom mestu, u strogom centru Kragujevca, kod Tržnog centra Radnički

  • 3

Jedna tridesetsedmogodišnja žena povređena je jutros, oko devet časova, kada je njen suprug, star 41 godinu, ubo šrafcigerom u leđa. On je, potom, i sebi naneo dve lakše ubodne rane u grudi i vrat.

Incident se dogodio na javnom mestu, u strogom centru Kragujevca, kod Tržnog centra „Radnički“. Povod za svađu supružnika je razvod, kome se muž protivio. U jeku rasprave on je izvukao šrafciger i ubo suprugu u leđa, koja je okrvavljena počela da beži. Suprug je jurio, ali je ona uspela da uđe u obližnji frizerski salon. Kako u bravi nije bilo ključa, ona je legla na pod i telom sprečila supruga da uđe u salon, čiji su zaposleni pozvali policiju.

Kada je video da ne može da uđe u salon, muškarac je šrafcigerom sebe ubo u grudi i isekao po vratu, a onda su ga savladali prolaznici.

Ubrzo su na lice mesta stigli policija i hitna pomoć, koja je i ženu i muškarca prevezla u Urgentni centar. Njihove povrede nisu teže prirode, a muškarac je odmah i lišen slobode.

Policijska uprava u Kragujevcu za sada ne daje zvanične informacije o ovoj porodičnoj tragediji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • svasta

    9. decembar 2014 | 11:59

    Sto su ga savladali?trebalo je da ga puste da se ubije kreten!

  • Sandra

    9. decembar 2014 | 11:52

    Ma toooo lišen slobode, bože bože

  • Zakon R. Srbije

    9. decembar 2014 | 13:49

    Kazniti prolaznike za remećenje javnog reda i mira i učešća u tuči. A onda i privatna tužba za napad od strane manijaka. Žalosno ali istinito.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA