MILIONSKA PREVARA ILI POSAO VEKA MAJE NIKOLIĆ? Kopirala ime tuđe firme, pa prodaje franšizu!

Pevačica na sajtu firme "Špar" objašnjava da je plan kompanije da u narednih pet godina u Srbiji otvori 12.000 prodavnica koje će zapošljavati više od 120.000 ljudi

  • 25

Pevačica Maja Nikolić pre deset dana postaa je generalni direktor firme "Špar". Ova kompanija pod tim nazivom postoji jedva pola meseca i ima samo jednog zaposlenog, piše Blic.

Pevačica na sajtu objašnjava da je plan kompanije da u narednih pet godina u Srbiji otvori 12.000 prodavnica koje će zapošljavati više od 120.000 ljudi.

Ova nepoznata firma za koju niko ne zna čime se bavi, prodaje franšizu za koju od potencijalnih saradnika traži ukupno 8.000 eva da bi pod logom "Špara" prodavali njihove proizvode, prenosi Blic.

Interesantno je i da je i ime kompanije "Špar" poznato po velikom trgovinskom lancu iz Austrije koji bi narednih godina mogao da dođe u Srbiju. Kopiranjem imena ovog lanca stvara se ogroman prostor za mahinaciju prodavanjem fantomske franšize za koju ljudi mogu pomisliti da je svetski poznata.

"Špar" se takođe poziva na preporuku Ministarstva trgovine.

Međutim, u tom ministarstvu su za Blic rekli da prvi put čuju za tu kompaniju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zola

    11. decembar 2014 | 11:15

    E ovo me sad dokrajci, Maja Nikolic generalni direktor??? Kuku nama.

  • MAJA LEGENDA

    11. decembar 2014 | 11:18

    Ja ne znam sta bi bez nje...Ona je kraljica, carica, legenda .... dokaz da je ludila sve vise.... Crna Majo mogli ste font naci koji ima sva slova a ne da ćčš nemas pa mora da budu u drugom fontu... Ko je pogledao dno sajta ostavljeno je da Marko Markovic I Pera Peric upisu svoje lazne impresije o saradnji sa njom, sajt naravno nije potpun .... Mada si dokazala da zaista imas najvise iskustva u marketingu od svih nas u Srbiji I da mozes glat biti direktorka marketinga bilo koje firme...A mi sa fakultetima I iskustvom koji tragamo za poslom idemo lepo preko grane pa na usisivac ili na sudove... Srbijo moja neka ti je laka zemlja, Amin....

  • gaga

    11. decembar 2014 | 11:44

    Spar u 35 drzava svijeta ima 850 prodavnica. A maja ce otvoriti 12000 prodavnica? To je u Srbiji (bez kosova) na svakih 600 stanovnika prodavnica. Tj. na svakih 60 stanovnika jedan da radi u tom majinom Spar-u. Valjalo bi neko maji da pogleda mozak, pluca su joj ok, to se vidi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA