MISTERIOZNA SMRT U HAJATU: Devojka pronađena mrtva u sobi luksuznog hotela!

Ivana B. B. je bila bliska nekolicini moćnih i bogatih Srba. Godinama je živela u Austriji i Nemačkoj. Pronađena je u sobi hotela, a bila je najverovatnije overdozirana

  • 2

Ivana B. B. pronađena je mrtva juče ujutru u jednoj od soba u elitnom hotelu "Hajat" na Novom Beogradu.

Njeno telo pronašao je jedan od zaposlenih, pa je odmah pozvao policiju i Hitnu pomoć. Kad su lekari stigli u sobu mogli su samo da konstatuju njenu smrt.

- Pretpostavlja se da je preminula od prekomerne doze droge. Još uvek ne znamo šta je sve uzela. Telo je prebačeno na Institut za sudsku medicinu kako bi se obavila obdukcija. Nakon rezultata toksikološke analize ćemo znati koji narkotik je uzela i koju količinu - kaže sagovornik iz istrage za Naše novine.

Prema rečima zaposlenih, Ivana je u hotel došla dan pre smrti, nešto pre početka 18. rođendana Veljka Ražnatovića, sina Svetlane Cece Ražnatović. Međutim, ne zna se da li je bila jedan od gostiju na proslavi punoletstva.

- Ne zna se da li je nakon toga iznajmila sobu, ili je bila nečiji gost. Ona je i ranije dolazila u hotel na noć ili na nekoliko dana - navodi izvor.

Ivana B. B. je godinama živela u Austriji i Nemačkoj, a povremeno je dolazila u Srbiju.

Pričalo se da je bliska sa ljudima iz vrha politike i estrade. Nekoliko najmoćnijih Srba navodno je bilo zaljubljeno u nju, a jedan od njih joj je navodno poklonio stan u Beogradu.

Policija je juče obavestila Ivanine rođake da je ona preminula i uputila ih gde da preuzmu telo i lične stvari kada se završi obdukcija.

(Telegraf.rs / Izvor: Naše novine)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA