PUCNJAVA KOD SRBOBRANA: Lopov teško ranio policajca!

Na policajca je iz vatrenog oružja pucao muškarac, koga je prethodno pokušao da zaustavi

  • 22

Policajac iz PU NS Djurica Vračarić teško je ranjen u pucnjavi kod Srbobrana. Saobraćajni policajac ranjen je kada je jurio za kradljivcem automobila.

Saobraćajna patrola bila je u poteri za automobilom "sitroen ksara" u kom se nalazio lopov. Policija je lopova stigla kod Feketića, kada je zbog velike brzine sleteo sa nadvožnjaka.

Lopov je tada izašao iz automobila i pucao u policiju. Tom prilikom ranjen je jedan saobraćajni policajac, koji nije životno ugrožen.

Kradljivac je međutim nakon zločina pobegao, zbog čega je opsadno stanje u ovom delu Srbije. U potragu su uključeni psi tragači i Interventna jedinica.

Ministar Nebojša Stefanović posetio je ranjenog Vračarića zajedno sa direktorom policije Miloradom Veljovićem.

Policija je večeras uhapsila čoveka koji e pucao na policajca i za koga se utvrdilo da je  Jožefa E. koji se posle napada skrivao u jednoj kući u Feketiću. Jožef E. iz Vrbasa star je oko četrdesetak godina.

(E. T.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pogano krme

    15. decembar 2014 | 20:51

    Kao prvo sve najbolje policajcu sto se tice oporavka,da brzo ozdravi i da se oporavi,a ovaj sto je pucao u njega osim sto je pokusao da lisi zivota jedno ljudsko bice,pucao je i u drzavu.Nesumnjam da ce odgovor drzava po ovom pitanju biti adekvatan.Pozdrav za sve........k o l e g e

  • Zoki

    15. decembar 2014 | 18:58

    Zbog pokusaja ubistva policajca samo smrtna kazna moze da pomogne.

  • Srbin

    15. decembar 2014 | 18:59

    Brz oporavak saobracajnom policajcu,covek radio svoj posao,a lopovcinu i narkomancinu zatvoriti dozivotno,cim on puca na policajca sutra ce i necije dete da ubuje za 500dinara.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA