LETNJI RED VOŽNJE: "Jat ervejz" ponovo leti za Split i Barselonu, više letova za London!

Avioni nacionalne avio-kompanije posle više od 20 godina lete za Split. Zbog Olimpijskih igara, osim na "Hitrou", avioni "Jat ervejza" sletaće i na "Getvik"

  • 0

Avioni "Jat ervejza" od danas poleću po letnjem redu letenja. Putnici će iz Beograda moći da lete u 35 evromediteranskih gradova i 25 zemalja. Nakon više od 20 godina, avioni srpske nacionalne avio-kompanije leteće do Splita. Tokom Olimpijskih igara u Velikoj Britaniji, avioni ove kompanije voziće putnike i do aerodroma "Getvik". Letnja sezona završava se 27. oktobra.

"Jat ervejz" će u toku letnje sezone obavljati saobraćaj sa 231 frekvencijom nedeljno, a u ponudi je i 56 letova sedmično, koje ovaj avio-prevoznik ima zahvaljujući saradnji sa kod-šer partnerima. Tokom letnjih meseci otvoriće saobraćaj ka tri destinacije u Hrvatskoj - ka Splitu, Dubrovniku i Puli, a ponovo će poleteti i ka Ðironi (nedaleko od Barselone) u Španiji, kao i ka Ohridu i Solunu.

Prvi put posle 1991. godine, "Jat" će na relaciji Beograd-Split poleteti početkom jula i leteće svakog ponedeljka i četvrtka do kraja septembra. Putnici će ka Puli moći da lete utorkom i subotom, a ka Dubrovniku sredom, petkom i nedeljom.

Zbog povećanog interesovanja putnika za letove ka Velikoj Britaniji povodom predstojećih Olimpijskih igara, "Jat" će od sredine juna do sredine septembra, osim na aerodrom "Hitrou", sletati i na aerodrom "Getvik".

Pored tih destinacija, dodati su i letovi za Moskvu kako bi putnici imali bolje veze sa destinacijama u regionu. A da bi se izašlo u susret srpskoj dijaspori, povećan je i broj letova ka Beču, Briselu, Dizeldorfu, Rimu, Solunu i Larnaki.

Od 1. juna, posle otvaranja novog aerodroma u Berlinu, "Jat" će povećati i broj frekvencija ka glavnom gradu Nemačke.

Najfrekventnije linije "Jat ervejza" su za Amsterdam, Frankfurt, Dizeldorf, Rim, Beč, Cirih, Moskvu, Pariz, London ("Hitrou"), Atinu, Skoplje, Sarajevo, Podgoricu i Tivat. Avioni ove kompanije ka tim gradovima lete najmanje jednom dnevno.

(M. S. / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA