ODSEKLA MUŽU GLAVU: Začudićete se kad pročitate šta je uradila sa ostacima njegovog tela (VIDEO)

Tokom policijske istrage otkriveni su dokazi kao što su krv i koštani ostaci na tepihu kuće u kojoj je ubijen, dok su u kupatilu pronađeni parčići ljudskog mesa

  • 8

Marija Alehandra Laufente Kaso (40)  iz Meksika optužena je za ubistvo svog supruga Alan Karera Kuelara (41). Osumnjičena je isekla njegovo telo na komade, a onda je raznosila delove njegovog tela po celom Meksiko sitiju.

Ona tvrdi da je to uradila zato što ju je muž tukao i maltretirao više puta pre ovog užasnog incidenta. Kada ga je ubila i odsekla njegovu glavu motornom testerom, a potom razbacala ostatke po gradu, slala je poruke sa njegovog mobilnog telefona porodici i prijateljima, kako bi bili uvereni da je on još živ. Kada bi neko pitao nju lično, ona bi odgovorila da je otišao na poslovni put.

Žena je prvo stavila pilule za spavanje u piće svog partnera u njihovom domu, a onda ga iskomadala i smestila delove u crne plastične kese za đubre.

Policija je otkrila ovaj užasni zločin kada su deca naišla na glavu žrtve igrajući se u parku. Ruke i stopala stravično nastradalog čoveka pronađena su u sasvim drugim delovima u glavnom gradu Meksika.

Tokom istrage su otkriveni dokazi kao što su krv i koštani ostaci na tepihu kuće u kojoj je ubijen, dok su u kupatilu pronađeni parčići ljudskog mesa.

S obzirom na to da je po struci psiholog, okrivljena je pokušala da se izvuče izgovorima pripisujući sebi razne psihološke poremećaje i bolesti. Međutim, lekari su dokazali da je ona savršeno zdravog razuma, tako da trenutno izvršava svoju kaznu u zatvoru.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/ Izvor: nydailynews.com/ Foto-ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA