HRVATI TUŽE ITALIJANE: Osnovali nacistički sud, traže hapšenje bivšeg premijera Montija

Italijanska vlada osnovala je ratni sud protiv nevinih Hrvata, a u mestu kod Bolonje je hrvatskim državljaninu opljačkala imovinu veću od 10 miliona evra zbog čega je protiv bivšeg premijera Montija podnesen zahtev za hapšenje

Nakon nedavnog osnivanja nacističkih logora, u kojima su bili zarobljeni poljski radnici, u Italiji je čak osnovan i nacistički sud protiv stranaca. Na tom sudu sudije i advokati pljačkaju imovinu stranaca, kao što je učinjeno sa imovinom većom od 10 miliona evra u Molineliju kod Bolonje.

Tu kriminalnu praksu izvode sudije Kostanco iz prekršajnog suda u Imoli kod Bolonje u saradnji sa predsednikom suda A. Krikijom, advokatom M. Sartijem, javnim notarom G. Fornijem i državnim tužiteljem iz Rima - M. L. Golfijerijem. Iako je predsednik vlade više puta upozoren na te kriminalne aktivnosti, odlučio je da ih ne spreči.

Zbog toga je protiv premijera Marija Montija podnesen zahtev za hapšenje. Italijanska vlada osnovala je ratni sud protiv nevinih Hrvata. Italijanska vojska i policija, čuveni karabinjeri i finansijska policija prete likvidacijom nevinim Hrvatima u Italiji. U gradu Molineli kod Bolonje već su likvidirali četiri nevina Albanca, o čemu je opširno izvestili svetski listovi. U istom je gradu hrvatskom državljaninu italijanska vlada, u saradnji sa sudijama M.L.Golfijerijem, A. Krikijom, A. Kostancom, advokatom M. Sartijem, javnim beležnikom G. Fornijem i administratorom palate Galetijem, opljačkala imovinu veću od 10 miliona evra.

Čak i italijansko ministarstvo i konzulat iz Splita pismeno odbijaju da vrate imovinu. Italijansko državno tužilaštvo iz Rima, tužilac M.L.Golfijeri, izdao je optužnicu i istražni zahtev protiv vlasnika Hrvata, samo zato što je preko advokatice zatražio povratak imovine.

Vlada Italije, više puta je obaveštena o ovom kriminalnom sudu, uporno ćuti, podstiče i ohrabruje članove ove kriminalne grupe. Zato su svi dokumenti prosleđeni OLAF-u u Briselu i kancelariji Interpola u Zagrebu. Pošto se radi o teškim kriminalnim i kaznenim delima namerno organizovanim od strane italijanske vlade, protiv predsednika Montija je pripremljena optužnica za Međunarodni sud u Hagu.

Sav dokazni materijal će biti prosleđen, u kojem se nalazi i odluka predsednika suda u Bolonji, u kojoj kriminalnog prekršajnog sudiju Kostancu naziva "jednim od najboljih sudija uopšte", pljačku imovine opravdava i zahteva kazneni progon vlasnika Hrvata i njegove advokatice.

Nakon što je pljačka imovine od 10 milijona evra "regulisana" na prekršajnom sudu u Imoli kod Bolonje, državni tužilac iz Rima M.L.Golfijeri podnosi optužnicu protiv nevinih Hrvata, i zahteva finansijsku odštetu za članove kriminalne organizacije, i, takođe, zatvorsku kaznu za nevine Hrvate.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • toplistanadrealista

    18. decembar 2014 | 16:01

    Kome se ne svidja Italija, neka se vrati u maticnu zemlju! Prosto i jasno!

  • Istina

    18. decembar 2014 | 18:28

    Neka su im uzeli i ne treba nikad ni da im vrate! Kome su oni (krvati) vratili popljackanu i unistenu imovinu? Nisu nikom!

  • Brade

    18. decembar 2014 | 21:00

    Sve se vraća, sve se plaća. Uskoro će uzeti i svoje more (Istru, Dalmaciju...).

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA