STEFANOVIĆ: Ne krijemo ništa u vezi sa smrću Ive Bodrožić!

Ministar policije kaže da je istraga o slučaju devojke koja pronađena mrtva u "Hajatu" u ranoj fazi i da bi saopštavanje bilo kakvih podataka moglo da naškodi daljem toku utvrđivanja činjenica, kao i da ništa što se otkrije tokom istrage neće biti sakriveno od javnosti

  • 0

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da će policija i tužilaštvo kada budu utvrdili sve relevantne činjenice u vezi sa smrću devojke u hotelu Hajat, to i saopštiti, i da u tom slučaju neće biti nikakve tajne.

On je napomenuo da je istraga o tom slučaju u toku i da je u nju u potpunosti uključeno tužilaštvo, tako da o rezultatima istrage u ovom momentu ne može ništa da kaže.

Ivana Bakić Bodrožić umrla od istog anestetika kao i Majkl Džekson? (FOTO)

- Čim budemo završili sve istražne radnje i utvrdili šta se zaista dogodilo i zajedno sa tužilaštvom dođemo do određenih informacija podelićemo ih sa vama -  rekao je Stefanović novinarima na svečanosti povodom obeležavanja Dana Specijalne antiterorističke jedinice MUP-a Srbije u Batajnici.

Stefanović je objasnio i da je istraga o tom slučaju sada u ranoj fazi, i da bi saopštavanje bilo kakvih podataka moglo da naškodi daljem toku utvrđivanja činjenica.

Poslednji status mrtve devojke iz Hajata: Da li je na Fejsbuku Ivana Bodrožić najavila smrt?! (FOTO)

Prema njegovim rečima, u tom slučaju kao i u prethodnima koji su pobudili pažnju javnosti, neće biti nikakvih tajni.

Podsećamo, Ivana Bodrožić (31) pronađena je mrtva pre nekoliko dana u sobi hotela Hajat u Beogradu.

MAJKA IVANE BODROŽIĆ: Očajna sam, moju jedinicu na prljav način provlače kroz medije!

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA