Urbani ritam Beograda na uličnoj izložbi!

Na otvaranju ulične izložbe "Ulica iz trećeg lica" biće prisutan Edvard Keiting, dobitnik Pulicerove nagrade za fotografiju koji je gost festivala ''Vizuelizator 2014'' a članovi foto kolektiva "Kamerades" predstaviće autentične fotografije koje će građanima dočarati prizore iz gradskog života i urbani ritam svakodnevnice u Beogradu!

  • 0

Specijalna i nesvakidašnja izložba "Ulica iz trećeg lica" biće otvorena danas, 19.decembra u 15h na ulazu kod Palate Albanija.

U okviru festivala ''Vizuelizator 2014'', Centar za razvoj fotografije i članovi foto kolektiva "Kamerades" predstaviće autentične fotografije koje će građanima dočarati prizore iz gradskog života i urbani ritam svakodnevnice u Beogradu.

Fotografije su isečci stvarnosti oživljeni kroz umetnički doživljaj fotografa, napravljene kroz interakciju umetnika sa uobičajenim situacijama na ulicama grada. Svojom originalnošću ova izložba ima cilj da se ostvari komunikacija sa prolaznicima, posmatračima, i približi autentična umetnost fotografske delatnosti običnom građaninu.

Ove fotografije biće postavljene u podzemnim prolazima na Terazijama.

Na otvaranju ulične izložbe "Ulica iz trećeg lica" biće prisutan Edvard Keiting, dobitnik Pulicerove nagrade za fotografiju koji je gost festivala ''Vizuelizator 2014'' .

Festival ''Vizuelizator 2014''je počeo 18.-og i trajaće do 23. decembra.

Detaljan program festivala možete pogledati OVDE.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA