PUCAO U GLAVU BEBI OD 10 MESECI: Lekari se bore za život deteta!

Beba, kojoj je muškarc iz Zadra pucao u glavu, je sa povredama opasnim po život prebačena u Kliniku za dečje bolesti u Zagrebu. Lekari su operisali bebu, a intervencija je trajala četiri sata. Prema poslednjim informacijama, njeno stanje je stabilno

  • 4

U pucnjavi koja se juče dogodila u Zadru, povrede opasne po život zadobili su Marin Orlović (49), i desetomesečna beba. Na njih je pucao Zlatko Svirčić (55) bivši muž Orlovićeve žene Maje Musup.

Beba, kojoj je Svirčić pucao u glavu, je sa povredama opasnim po život prebačena u Kliniku za dečje bolesti u Zagrebu. Lekari su operisali bebu, a intervencija je trajala četiri sata.

Prema pisanju portala "24sata.hr", bebino stanje je stabilno. Ipak, narednih dana će se o njenom stanju znati više.

Orlović je u pucnjavi zadobio četiri prostrelne rane. On je prebačen u zadarsku bolnicu i lekari se bore za njegov život.

Svedoci ovog monstruoznog zločina tvrde da je napad počeo na ulici ispred zgrade, i da je Svirčić pucao na Orlovića koji je u naručju držao desetomesečnog sina kojeg je dobio sa bivšom suprugom Zlatka Svirčića.

Nakon napada Svirčić je sam pozvao policiju i rekao im šta je uradio.

(Telegraf.rs / Izvor: Jutarnji.hr / 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Branka

    24. decembar 2014 | 12:16

    Pomracenje uma!

  • Penny

    24. decembar 2014 | 11:42

    Pa "steta" sto se ovo nije desilo negde 10000km istocno jer bi mu kazna bila da jednom dnevno slep cove puca 2 do 3 u njega sa nekih 5, 6 metara. Pa sve do dana dok ne pogodi...

  • Mašina

    24. decembar 2014 | 13:37

    @A.Palamudov ne palamudi keve ti nego dzada sa ovog srpskog portala pa u hrvatsku ili u džamiju,vi ste bre opsednuti srbima a srbi ne znaju ni gde je hrvatska nit ih zanimate

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA