KRAJ DRAME: Nestala devojčica, Nina Živković pronađena u Šapcu!

Kako je potvrđeno u policiji, devojčica je pronađena nakon tri dana potrage

Nina Živković (14), koja je nestala pre tri dana, pronađena je u Šapcu!

POTRAGA ZA DEVOJČICOM: Sa Ninom Živković (14) nestalo i 1.500 evra!

Nakon tri dana potrage, Nina je vraćena svojoj porodici, izjavio je danas ministar policije Nebojša Stefanović.

On je tokom posete Guči naveo da je, prema informacijama kojima raspolaže, devojčica nepovređena. Stefanović nije rekao šta su bili motivi maloletne Nine Živković da ode od kuće.

- Pretpostavljam da su to neki lični, porodični razlozi, ali najvažnije je da je ona živa i zdrava. Posle teškog slučaja sa Tijanom Jurić strahujem kada neko dete nestane - objasnio je Stefanović.

Podsetimo, prema pisanju medija iz porodične kuće Nine Živković (14), pre nego što je prijavljen njen nestanak, nestalo je 1.500 evra. Takođe, ranije je navođeno da je ona svojevoljno pobegla od kuće, ali se spekulisalo i o mogućim razlozima njenog bekstva.

Nina je učenica osmog razreda škole "Kosta Abramović" iz Resnika. Vest o njenom nestanku na Tviteru i Fejsbuku objavili su njeni drugari koji su bili u kontaktu s njom pre nestanka.

DA LI STE JE VIDELI? Policija traga za devojčicom (14), nema je već drugi dan! (FOTO)

Podsetimo, prema njihovim rečima, Nina već neko vreme nije dolazila u školu, iako je uredno izlazila iz kuće u vreme kada treba da krene na nastavu i vraćala se kući u vreme kada se časovi završavaju. Prema rečima drugarice iz odeljenja, Nina je dan pre nestanka rekla da će doći u školu jer je trebalo da joj se zaključe ocene.

TREĆI DAN OD NESTANKA DEVOJČICE: Nina (14) pobegla od kuće zbog loših ocena? (FOTO)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neko iz mase

    25. decembar 2014 | 10:52

    Bogu hvala-dete je zivo i zdravo! To je najvaznije! ALI, molim da se, prilikom usvajanja Tijaninog zakona odrede najstrozije kazne za razmazena derista koja podignu ceo grad na noge svojim bezanjem, kao ida se odredi kazna za roditelje istih! Jer ako se to ne bude kaznjavalo, propasce brzo Tijanin zakon, jer policija ce sve manje reagovati u startu na prijavu roditelja ili sestre, brata itd, pa kad se desi stvarna otmica, i opet strada neko dete, policija nece na vreme reagovati jer ce misliti da je dete pobeglo..

  • Vesna

    25. decembar 2014 | 10:28

    Batina je iz raja izasla...razmazeno deriste..

  • Ich

    25. decembar 2014 | 11:20

    Zašto "mnogi" roditelji dozvoljavaju da im decu vaspitava Internet,Facebook i ulica?A sve te devojčice što zure da porastu i izgledaju starije kojima su idoli neke te "Starlete" zaboravljaju da će jednog dana da ostare i Boga će moliti da izgledaju mladje.Neka je ova mala ziva i zdrava,da je moja bila bi joj "Sankcija" sve dok drzi noge pod mojim stolom!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA