BRAVO JANKO! Bolesni dečak Sava (13) ostvario san i upoznao svog idola Tipsarevića (FOTO)

Srpski teniser se odazvao pozivu porodice Nešić i proveo popodne s dečakom Savom koji bio oduševljen što je njegov omiljeni sportista došao da ga poseti. Sava boluje od teškog genetskog oboljenja neurofibromatoza i deformiteta kičme, zbog čega treba uskoro da bude operisan u Cirihu

  • 10

Nakon što je Telegraf prvi pisao o želji bolesnog dečaka Save Nešića (13) da upozna našeg proslavljenog tenisera Janka Tipsarevića, juče je došlo do ovog susreta.

Tipsarević se odazvao pozivu porodice Nešić i proveo je popodne s dečakom koji bio oduševljen što je njegov omiljeni sportista došao da ga vidi.

- Došao sam na jedan dan u Beograd da se sretnem sa Savom. Jako sam srećan što je imao želju da me upozna i što sam u mogućnosti da nekom ulepšam dan. Sava je sjajan dečko, vedrog duha, nasmejan i pun pozitivne energije. Oduševio me je i sjajno smo proveli dan zajedno u druženju. Uveren sam da će Sava prebroditi sve životne izazove koji su pred njim, kao što je i do sada bio hrabar - izjavio je za Telegraf Janko Tipsarević.

Janko je inače veliki humanitarac, godinama pomaze Čika Boca fondaciju, a u vreme poplava donirao je 10.000 evra, organizovao manifestacije i akcije prikupljanja pomoći građanima Srbije koji su usled poplava izgubili sve.

Fotografija njihovog susreta objavljena je na društvenim mrežama. Trinaestogodišnji Sava Nešić iz Beograda boluje od teškog genetskog oboljenja neurofibromatoza i deformiteta kičme, zbog čega treba uskoro da bude operisan u Cirihu. Njegova velika želja je bila da upozna upravo Tipsarevića.

Dečak (13) se bori sa najtežom bolešću, a jedina želja mu je da upozna Janka Tipsarevića (FOTO)

Neurofibromatoza je oboljenje koje se nasleđuje i karakteriše se lezijama na koži, nervnom sistemu i očima, tačnije ometa rast stanica. Na koži i u drugim delovima tela se pojavljuju mekana mesnata tkiva, ali i problemi s kostima u vidu krivljenja i skolioze kičme. 

Nakon operacije koja je obavljena na VMA, njemu sada predstoji još jedna u Cirihu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Мањача

    25. decembar 2014 | 11:08

    Браво за Јанка,а Сави желим успесну операцију и брз опоравак

  • sanja

    25. decembar 2014 | 11:36

    Svaka cast Janko. Veliki sportista i veliki covek.

  • Nikola

    25. decembar 2014 | 11:56

    Bravo Janko a Savi brz oporavak

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA