AFERA OGNJANOVIĆI: Za lečenje u Americi plaćeno 100.000 dolara, gde je još milion?!

Dan na intenzivnoj nezi u Dečjoj bolnici u Hjustonu, u kojoj je ležala pokojna Tijana Ognjanović (8), ne košta više od dve hiljade dolara, a ona je tamo provela svega deset dana. Dakle, postavlja se sasvim logično pitanje - gde je milion dolara iz Amerike?

  • 23

Tijanini roditelji, Nebojša i Jelena Ognjanović koji se sumnjiče za prevaru i pranje novca, uhvaćeni su u još jednoj laži.

Naime, kako mediji navode, oni nisu mogli da plate bolnici u Hjustonu 1,12 miliona dolara, koliko su rekli. Pomenuti iznos nije mogao da bude veći od 100.000 dolara, čak i ukoliko su kupili mehaničku pumpu za srce.

OGNJANOVIĆI ODBILI DETEKTOR LAŽI: Tijanini roditelji na ispitivanju u policiji!

Naime, dan na intenzivnoj nezi u Dečjoj bolnici u Hjustonu, u kojoj je ležala pokojna Tijana Ognjanović (8), ne košta više od dve hiljade dolara, a ona je tamo provela svega deset dana. Dakle, postavlja se sasvim logično pitanje - gde je milion dolara iz Amerike?!

Da priča bude sumnjivija, u takvim uslovima srčana pumpa se iznajmljuje i ulazi u cenu boravka na intenzivnoj nezi, te su sve prilike da onda Ognjanovići nisu ni kupili pumpu, prenose mediji.

Zbog otkrića da su Ognjanovići imali još dva računa - jedan u banci Dž. P. Morgan Čejs u SAD, a drugi u Srpskoj banci na kojima se nalazi 100.000 dolara i 7.400 evra, a koje nisu prijavili policiji i koji nisu bili predmet ostavinske rasprave, tužilac je zahtevao njihovo saslušanje.

Ono je obavljeno prošlog petka kada su Ognjanovići odbili poligraf i ponovo odgovarali na pitanja policijske radne grupe i tužioca.

GDE JE 660.000 EVRA? Ognjanovići Institutu donirali samo milion evra!

Tokom ispitivanja, na pitanje odakle mu 100.000 dolara i 7.400 evra u Srpskoj banci, Nebojša Ognjanović je rekao da je taj novac dobio od prijatelja iz Beča, koji će prema pisanju "Naših novina", biti dalji predmet istrage. Baš kao i to kako je novac sa namenskog računa u Komercijalnoj banci prebačen na privatni u SAD.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sinisa

    29. decembar 2014 | 14:28

    Kada je objavljeno da je cena lecenja milion dolara pomislio sam da je novinarska greska i da je u pitanju sto hiljada a da je i to previse obzirom da nije operisana. Svakome normalnom je to jasno. Cene lecenja u bolnici nisu nikakva tajna i mogu se proveriti telefonskim pozivom.

  • Срб-Р. Српска

    29. decembar 2014 | 13:38

    Не могу да вјерујем, мене је срамота док ово читам! Па како ови људи мисле сутра изаћи на улицу?! Како год се ово завршило, једно је сигурно, ови људи неће у срећи тај новац потрошити, што је наш народ од своје дјеце одвајао да би ово двоје несрећника своје дијете спасило!

  • Suza

    29. decembar 2014 | 15:03

    Vec nekoliko dana mi je u glavi misao,po njihovim izjavama i ponasanju,ovo nije ponasanje roditelja u zalosti,ovo je ponasanje nekoga ko je usvojio bolesno dete,koje je zeleo da iskoristi i u zivotu i u smrti. Na njihovim licima nema tuge,saosecanja,jos dok se borila za zivot oni su skupljali pare,lagali,otimali. Da li to rade roditelji? Ne. Da li to rade monstrumi,kojima nista nije sveto? Da. Samo se pitam ,kako li su se nasli? Valjda je zlo privuklo zlo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA