OTKRIVAMO: Ko je Mihajlo M, osumnjičeni makro elitnih prostitutki?

Istraga utvrdila da Mihajlo Maksimović nije radio sam, kao i da nije na čelu kriminalne piramide * Biće saslušan u narednih desetak dana nakon podnošenja krivične prijave * U toku veštačenje telefona koji su pronađeni u njegovom automobilu

  • 14

Mihajlo Maksimović iz Šapca, za koga se sumnja da je među rukovodećim osobama koje se bave elitnom prostitucijom u našoj zemlji, razotkriven je sasvim slučajno, u saobraćajnoj kontroli policije pre mesec dana, saznaje Telegraf.rs.

Usledila je istraga koja je trajala nepune četiri nedelje nakon koje su pohapšene neke od osumnjičenih devojaka, među kojima se nalazila i Milica Živanović poznatija kao Mimi Oro.

- U saobraćajnoj kontroli Maksimović je zaustavljen i kod njega je na zadnjem sedištu primećena gomila mobilnih telefona, laptop računar i određena dokumentaciju. On je priveden, a istraga je utvrdila da mobilni telefoni koji se nalaze na zadnjem sedištu imaju u imenicima takozvane "zlatne brojeve", odnosno brojeve koji sadrže cifre koje je veoma lako upamtiti, s više nula ili identične cifre. Pored toga, u dokumentaciji su nađeni podaci s porukama adresama, katalozi golih devojaka i podaci u uplaćenim iznosima - kaže naš izvor iz istrage.

Prema njegovim rečima, pronađene su i zarade pojedinih devojaka, koje nisu bile naveden po imenima, već po nadimcima.

- Usledila je istraga, a nakon toga je i hapšenje pojedinih devojaka. Maksimović je pušten da se brani sa slobode, ali se uskoro očekuje pokretanje krivičnog postupka. Istraga još uvek traje, tako da nije isključeno da uskoro dođe do novih hapšenja - dodaje naš sagovornik.

On navodi da je istragom utvrđeno i da Maksimović nije radio sam, da nije na čelu kriminalne piramide, kao i da se nekoliko njegovih zaposlenih brinulo o devojkama i njihovim klijentima.

U Prvom osnovnom  tužilaštvu u Beogradu saopšteno je da će on biti saslušan ubrzo i da će uslediti veštačenje telefona pronađenih u automobilu.

- Maksimovića će u tužilaštvu saslušati u narednih desetak dana, kad policija, kako se očekuje, podnese krivičnu prijavu nakon veštačenja njegovih računara i listing telefonskih poziva s brojeva koji su nađeni u računarima - kažu u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu.

Maksimović će biti optužen za posredovanje u prostituciji, za šta je zaprećena kazna od novčane do zatvora do tri godine.

Na drugoj strani, u Šapcu, malo je onih koji bi javno da progovore o ovoj temi. U policiji su nas uputili na Biro za informacije MUP-a Srbije.

Jedan od dobrih poznavaoca lokalne "kriminalne scene" navodi da u malim gradovima kao što je Šabac malo ko javno govori o ovakvim stvarima, jer svi sve znaju i veoma je lako da vam se neko zameri.

- Svi su u šoku! Kao i u svakom gradu u Srbiji, postoji kriminalni milje, postoje i oni koji se bave prostitucijom, ali na daleko manjem nivou od elitne. U pitanju su pre svega devojke koje stižu iz Rumunije i Ukrajine, tako da je objavljivanje vesti da iz ovog grada potiče vrhunski makro elitnih srpskih lepotica, odjeknula kao šok. Svi su zapanjeni, a i oni koji verovatno znaju nešto o tome, teško da će reči bilo šta javno - kaže on.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mico

    29. decembar 2014 | 17:36

    Koga zabole ko je Mihajlo M i ko se s'kim ..be i koliko ko placa. Cijim parama se placa i dokle, to nas interesuje.

  • Slobo

    29. decembar 2014 | 17:19

    Ako su kao dokazni materijal to sto su nasli laptop I telefone, sumnjam da ce se ista desiti.Druga vazna stvar je telefon nekog ''jakog'' coveka koji ne sme da izadje u javnosti.Sve ce zavrsiti nagodbom I nanogicom.To je kraj ove price.

  • Srbislav

    29. decembar 2014 | 18:18

    Koja budalastina. Umesto da ozakonimo prostituciju pa od toga da ubiramo dobar porez, mi cemo jos i da izdrzavamo makroe i prostitutke koji leze u zatvoru. Srbijo zemljo seljaka ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA